tiistai 18. syyskuuta 2012

Jesus died in Las Vegas


Miksi se aina tuntuu menevän niin, että kun lähtee kaupungille ajatuksella "tänään ostan jotain kivaa", niin ei tunnu löytyvän yhtään mitään ja sitten kun on muuten vain liikenteessä, löytää vaikka mitä.
Eilen tosiaan lähdin kaupungille ostamaan jotain, mutta vähän huonosti meni :D. Löysin vain yhden hameen ja senkin nappasin mukaan periaatteella, että joko se on sopiva tai sitten ei ja yritän tehdä siitä jotain muuta. Se kun sattui olemaan lasten hame, enkä jaksanut ruveta sovittamaan sitä. Hame näytti kuitenkin venyvän aika hyvin ja otin riskin. Miksipä en olisi ottanut, kun kolmen euron hame maksoi nyt vain vaivaisen euron! Riskin ottaminen sitä paitsi osoittautui kannattavaksi vedoksi, sillä hame on täydellinen ja olen rakastunut. Tuollainen leikkisamettihame, en tiedä mitä tuo materiaali oikeasti on, koska ei se kyllä mitään kunnon samettia ole, vaikka sitä ulkoisesti muistuttaakin.


 
Hilpeintä tuossa on se, että hame löytyi lähetystorilta, vai mikä nyt nimeltään onkaan. Niin se kirkko huijaa ihmiset tukemaan itseään rahallisesti, kun tarjoavat hyvää tavaraa pilkkahintaan :/ . No, ei se ehkä kuitenkaan niin kamalaa ole, etenkin kun kerran löysin samaisesta paikasta aarteen, Bram Stoker's Dracula -VHS:n <3
 
 
Päivän asu sen sijaan sisälsi ehtaa samettia, nimittäin äidin vanhat housut suoraan 80-luvun alusta. Ne ovat täyttä rakkautta ja tietenkin plussaa aidosta kasarifiiliksestä. Vähän huono kuva, mutta ei voi mitään. Muutenkin alkaa olla jo luonnonvalo niin kortilla, että hyvien kuvien saaminen ei onnistu hurjan hyvin. Luukin seikkailee taas, tällä kertaa pitsi"kravatin" osana.
 
Päivän meikki
Yritin säätää meikin kanssa välillä edes vähän jotain uutta ja ai hurja kun onkin normaalista poikkeavaa -___- .
 
Hiukset kiinni höhö
Reilu viikko sitten tein toisenkin ostoksen, kaikille tutun facebookin goottikirppusirkuksen kautta. On ollut jo pitkään hankintalistalla pitsinen päivänvarjo ja siellähän se sitten käveli vastaan. Eipä tuo mikään huippu ole, mitä auringolta suojaamiseen tulee, mutta kun se on nätti. Pidän eniten nimenomaan tuollaisista täysin pitsisistä päivänvarjoista ja kun isoin ehtoni oli, ettei siinä saa olla mitään typerää ruskeaa puista vartta. Eipä tässä enää kauheasti ole iloa päivänvarjosta, mutta se jaksaa varmastikin odottaa ensi kesään ja siihen, että aurinko taas paistaa. Mikään ei tietenkään estä käyttämästä sitä talvellakaan, koska kyllä aurinko silloinkin häikäistä osaa, mutta jotenkin ei vaan osaa. Päivänvarjo kuuluu kesään, ei talveen, etenkin kun talvella on hankala pukeutua niin, että se sopisi yhteen asun kanssa.
 
Ei mikään hyvä kuva, mutta kun lepakko : 3
Ja parempi kuva
Olin sentään fiksu ja tajusin laittaa päivänvarjon lattialle, jotta siitä saisi edes jossain määrin järkevän kuvan, kun eihän siitä pääse tarpeeksi kauas jos sitä omassa kätösessään pitelee :D
 
Kyllä muuten voi mielipiteet heitellä suuntaan ja toiseen kuin tuuliviiri tornadossa. Vielä vähän aikaa sitten vakuuttelin, etten enää tykkää juoda mustaa teetä ja juon vain vihreää teetä sekä yrttiteetä. No, nyt sitten taas juon mustaa teetä. Syytän siitä kylläkin sitä, että kokeilin sen makeuttamista vanhalla kunnon hunajalla ja niinhän se passaa paremmin kuin hyvin. Olen tosin yhä vähän nirso, enkä pidä kauhean kitkerästä mustasta teestä.
 
Nomnom
 

♃♄
 
 
Sitten vähän asian vierestä, kun Lady Selena tiedusteli millainen on kaverilleni piirtämä pöllötatuointi. En kuitenkaan osaisi selittää joten möngin aidan ali ja heitän kuvan nyt tähän.
Pöllönen on mahdollisimman toiveiden mukaan tehty, söpö ja pullea ja sarvekas yms, mutta sisäinen biologi myös pakotti muistamaan anatomian mm. siipisulissa. Täysin realismi olisi helpompaa, mutta ihan kiva tuo silti mielestäni on ja tärkeintä on, että tatuoinnin omistaja pitää siitä paljon ^____^ .
 
The Huu
 




4 kommenttia:

  1. Hihi, tuohan on vallan söpö tatska. Mukavan mätsäävät väritkin ^^ Vaikka itse kallistunkin varmaan mustavalkopöllösen puoleen, jos joskus onnistun sen ruhooni hakkauttamaan.
    Ja tosi kauniita meikkikokeiluja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiitos <3
      Itsekin olen ehdottomasti mustavalkoisten tatuointien ystävä ja jos niitä itseeni joskus lisää hakkautan niin mustavalkoista tulee olemaan.

      Poista
  2. ohhoi!ehdottomasti kantsii pitää hiuksia kiinni useemminkin.todellinen kaunotar tossa kuvas!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ^,...,^. Harmi vaan en ole koskaan oikein osannut pitää hiuksia kiinni.

      Poista