tiistai 27. toukokuuta 2014

That's a very fine chardonnay you're not drinking

 Kohta alkaa loma ja se on melkeinpä masentavaa. En olisi vielä vaikka vuosi sitten uskonut, että koulussa voi viihtyä näin hyvin ja opiskelu voi olla niin mukavaa. Tosin miksipä se ei olisi, kun koko koulu pyörii ruoan ympärillä ja kukapa nyt ei ruokaa rakastaisi.
Salijaksokin meni tuossa joku kuukausi sitten ja se meni oikein hyvin. Sitä ennen pelkäsin, mitä siitä tulee ja stressasin turhaan, mutta nyt melkeinpä ikävöin sinne takaisin. Voivoi. Onneksi syksyllä on jakso keittiössä, niin pääsee takaisin ravintolan puolelle ja saman mukavan henkilökunnan pariin. Vähän turhankin viehättävä hovimestari löytyy sieltä, höhö. Se ei haittaa yhtään :D
Jos joku ei tajunnut, niin koulun yhteydessä siis toimii myös ihan virallinen ravintola, joka tosin pyörii paljolti oppilastyövoimalla. Vain hovimestarit ja vuoromestarit ovat palkattua henkilökuntaa.
Tervemenoa syömään! On myös Perhon omaa pienpanimo-olutta!

On koulu välillä vähän rankempaakin, kun pitää litkiä alkoholeja toisinaan ennen kahtatoista. Vaikkapa kuutta eri punaviiniä. En kuitenkaan valita, koska se on ollut hyvin opettavaista. Yhtäkkiä sitä osaa tulkita viinejäkin ihan eri tavalla.

Champagne
Red wine & white wine

Huomennakin on rankka koulupäivä tiedossa. Väkeviä viinejä ja sitten illemmalla Emoon syömään. Electrolux kustantaa palkkioksi, kun teimme catering-keikan. Pakko myöntää, etten ole yleisesti ottaen käynyt kauheasti ravintoloissa. Yleensä on liian köyhä olo, mutta nyt ei haittaa kun joku muu maksaa :D

Näkymät koulun parvekkeelta (johon oppilailla ei ole asiaa) Hietsun hautausmaalle. Erityisesti edesmenneillä ruotsintunneilla oli mukava toljotella pää tyhjänä hautausmaan suuntaan.


 
 
* * *
Saa tulla nykimään hihasta, jos sattuu eksymään katsomaan Sean Brennania.

Siirryin myös vähän enemmän nykyaikaan ja hankin Instagramin. Tervetuloa seuraamaan, jos kiinnostaa. Luvassa on varmasti ruokakuvia ja ties mitä muuta. Minut löytää nimellä ss_friedhof.

1 kommentti:

  1. Hmm... tossa tiistaina 24.6. helsingissä seppälässä oli eräs ihan sun näkönen tyyppi.. ettet vaan ollut sinä? Se oli se seppälä siellä stockmannin luona. outlet.

    VastaaPoista