sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Beauty destroyed

Sain toissapäivänä viimein ostettua itselleni uudet shortsit. Niitä on saanutkin metsästää melkoisen kauan kun olen niiden(kin) suhteen niin mahdottoman nirsho. Seppälä pelasti elämäni <3. Oli korkea aikakin, sillä vanhat shortsini ovat hieman liian pienet. Meneväthän nuo toki päälle ja noin, mutta se ei oikein mieltä lämmitä, että aina kumartuessa saa pelätä nepparin poksahtavan auki. Uusissa ei sitä vaaraa olekaan, kun on nappi.
Kuvakin piti ottaa, mutta laiskuus on suuri paheeni, joten sitä ei tähän hätään ole. Eikä kukaan sitä varmaan edes näkisi... Ehkä tänne joskus joku lukijakin siunaantuu ^,...,^ . Sen kunniaksi voi sitten yrittää keksiä jotain.

Shortsien ja ehkä joskus tulevien oikeasti lämpimien ilmojen innoittamana sain myös aikaiseksi tuhottua yhdet sukkahousut. Se on ollut jo kauan tarkoitus tehdä, mutta nyt sai itseään niskasta kiinni kun oli joku pätevä syy. On yllättävän vaikeaa rikkoa sukkahousut hienosti, mutta pidän lopputuloksesta ja käytössä ne sitten ehkä vielä parantuvat. Saa nähdä.

Tänään tuli leivottua äidille huomiseksi täytekakku. Hieman itsekehua, mutta siitä tuli oikein herkullisen näköinen ja toivottavasti myös makuinen. Ei pidä vielä unohtaa vanhaa "moni kakku päältä kaunis" -sanontaa. Täytekakkujen tekeminen on oikein hauskaa puuhaa ja onkin pari ideaa varastossa, mitä pitäisi kokeilla.
Mitään lahjaa ei tullut ostettua ja se olikin äidin toive, ettei sellaisia osteta vaan pelkää kakku riittää. Tärkeintä on olla yhdessä ja herkutella, mitäs muuta sitä tarvitseekaan. 

Meni taas kupillinen yrttiteetä (tai yrttihaudukehan se oikeasti on). Olen addiktoitunut Forsman Tean Anti-Stress yrttiteehen. Se vaan on niin rakkautta ja kauniin väristäkin, mikä on tietenkin iso plussa ;) . Ihan vähän ajan sisällä olen kuluttanut jo kolme pussillista. Nam.


Rakastan myös kuppiani. Pidän tuollaisesta pienestä hienostelusta arjen keskellä. Se piristää mieltä. Jos ei voi nauttia teetään kartanon puutarhassa, niin sen voi ainakin juoda kauniista kupista.


Loppukevennykseksi vielä torstaisen shoppailupäivän meikki. Ei mitään mullistavaa, mutta sentään vähän perus arkimeikistä poikkeava, lähinnä alarajaustsydeemien puolesta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti