sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Tears for fears

Tänään sai vihdoinkin aikaiseksi tehtyä ystävän kanssa tilauksen Crazy Factoryyn. On se kummallista, että vaikka on vakuutellut itselleen, ettei koskaan rupea venyttämään korvia (vaikka aina onkin vähän himottanut :D), niin silti korujen paksuus kasvaa... Viimeksi tuli tilattua 1.2 renkaat ja nyt 1.6. Minkä sille voi kun ei pienemmällä paksuudella saa tarpeeksi isolla halkaisijalla... Seliseli. Käskin kyllä samaista ystävää sanomaan EI sitten, kun haluan taas paksumpaa. Rakastan vähän liikaa tavallisia korviksia, että haluaisin kauheasti venyttää. Ja samalla haluaisin venyttää. Elämä on hankalaa.
Rinkuloiden ohella tuli tilattua myös labret kivalla piikillä. Saa nähdä miltä se korvassa näyttää. Jos ei hyvältä niin sitten se jää odottamaan sitä,  jos joskus tulee reikä rustoon.

Tänään piti saada aikaiseksi myös piirrettyä kun inspiraatiokin oli, mutta olen saamaton. Buhuu. Lojuu siis yhä lehtiö avaamattomana sängyllä. Se lohduttaa, että tuossa toissapäivänä (ja vähän sitä edeltäneenä) sai tuherrettua jotain paperille ja jopa onnistui ihan kivasti.
Inspiraationa ja taustamusiikkina toimi Nature and Organisationin Death in a Snow Leopard Winter, joka on ehkä yksi kauneimmista levyistä koskaan.Muutenkin Nature and Organisation on rakkautta ja iskee paremmin kuin Michael Cashmoren toinen bändi Current 93. Jos ei ole tuttu niin kannattaa ehdottomasti kuunnella.

Nyt voisi ehkä vielä jaksaa keittää yrttiteetä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti