sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

New shoes and stuff

Alkaa ottaa päähän, kun mielessäni "new shoes" kuuluu aina Leon vihannesäänellä... :D En tunnu pääsevän siitä enää lainkaan eroon, mutta eipä kai sille mitään voikaan.
No, ostin kuitenkin uudet kengät, taas kerran gootikkaan kirppusirkuksen kautta. Sattui tulemaan halvalla vastaan sellaiset, joita olinkin kaipaillut, eli tuollaiset winklepickerit. Kympin vain maksoivat ja ajavat hyvin asiansa, vaikka aionkin joskus vielä hankkia kunnon nahkaiset mallitkin, ehkäpä Underground shoesin. Eilen muuten rupesi harmittamaan, kun lähetystorilla oli Undergroundin noitakengät, mutta kokoa 4. Ei mene tähän koipeen sitten millään, ellei ota mallia entisaikojen itämaisista naisista ja leikkaa varpaita pois. Ei ehkä ihan houkuta. No, joka tapauksessa tällaiset kenkulit kruunaavat kasarityylin hyvin ^,......,^

Iski muuten taas tuossa kenkienhakureissulla pitkäastä aikaa ahdistus siitä, että oli jotenkin liian naisellinen olo. Se on kummallinen tunne kun tuntuu lähinnä siltä kuin kaikki tuijottaisivat sen takia ja argh. Nyt on ollut suhteellisen kauan melko naisellinen kausi, mutta tuntuu siltä, että se on menossa vähitellen ohi. Onneksi tulee kevät ja kesä ja on helpompi pukeutua sukupuolineutraalimmin ja juuri niin kuin haluaa. En ole talven suurin ystävä muutenkaan, mutta yksi ikävimmistä asioista siinä on juuri se, että on hankala pukeutua kotoisasti ja niin, että tuntee itsensä ehjäksi. Pitää toteuttaa itseään pukeutumisen kautta kun ei voi yhdessä yössä mieheksi muuttua aina silloin kun siltä tuntuu. Ja ehkä nyt lopetan tämän ennen kuin rupean liikaa kriiseilemään siitä, etten olekaan syntynyt mieheksi. On kuitenkin mukavaa, että yleisesti ottaen goottikulttuuri antaa hyvin vapaat kädet pukeutumisen suhteen. Miehetkin voivat huoletta pukeutua hameeseen sun muuta. Ja minä tietenkin haluaisin olla mieluummin mies joka pukeutuu hameeseen kuin nainen, joka pukeutuu hameeseen. Great.

Olen tehnyt tässä viime aikoina myös muutaman kirjallisen hankinnan jotka voisin esitellä nyt. Kierrätyskeskuksen kirpparilta löysin taannoin pari oikein mukavaa aarretta. Ostin sieltä myös muutaman muun pikku asian, kuten kaunista kangasta ja nappeja, mutta niistä ei ole nyt kuvia, joten en niitä sen kummemmin rupea esittelemään.


 

Kolmannen asteen yhteys ja E.T. kirjaversioina. Kolmannen asteen yhteys on vuodelta 1978 ja E.T. 1983 ja molemmat ovat oikein hyvässä kunnossa. Etenkin ensinmainittu on loistava osoitus siitä, miten kirjat tuntuvat ennen olleen paljon laadukkaampia. Kyseessä on nimittäin pokkari ja sen kunto on ihan loistava, vaikka opus on kymmeniä vuosia vanha. Nykypokkarit tuntuvat hetkessä olevan hiirenkorvilla, vaikka niitä varjelisi vainoharhaisen tarkasti kuin kruununjalokiviä!
On mukava lukea nuo, sillä molemmat ovat sen verran hienoja elokuvia.


 

Tieteellisellä mutta enemmän faktalinjalla jatketaan, sillä Hulluilta päiviltä löytyi Stephen Hawkingin kirja hyvin halvalla eli vajaalla neljällä eurolla. Mukavaa iltalukemista, voi nähdä hyvin mielenkiintoisia unia. Ei sillä, että ne muuten eivät olisi mielenkiintoisia, kuten vaikka tuossa muutama yö sitten Jeff Gordon syömässä Mäkkärin kanankoipia, joita ei ole edes olemassa tai paavin uusi pitkä hopeinen toppatakki ja Kiss henkiset hopeiset glitterplattarit. Höhö.

Nyt tässä berliininmunkin ja Coca~Colan sekä E.S. Posthumuksen kanssa odottelen puoli kolmeen että pääsen katsomaan Nascaria. Ja toivotan kauniita unia niille, jotka ehkä vielä tänään tämän sattuvat lukemaan! 
I  has t-rex

9 kommenttia:

 1. Oh, Ajan lyhyt historia ja tuohon hintaan! Kävin tiirailemassa Akateemista perjantaina, mutta eipä mitään kovin jännittävää sieltä löytynyt. Olen joskus lukenut tuon erilaisella kannella varustettuna ja pidin kovasti, voisi vähän verestää muistikuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tuo ei tosiaan kallis ollut :) Tuntuu siltä, että Akateemisessa on ollut menneinä vuosina paremmat alennusvalikoimat :/

   Poista
 2. Hah, itsekin ajattelen aina ekana vihannes-Leoa kun hankin uudet kengät. :D Ei mutta upeat kengät ja kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee en ole ongelmani kanssa yksin! :D
   Kiitosta!

   Poista
 3. Kuolattavan hienot kengät. Tuollaisissa teräväkärkisissä on aina niin mukavat vibat.

  Totta kyllä että tuollainen kirjallisuus voipi tunkeutua uniin, koettu on. Tosin vähän omanlaisensa filtterin läpi tietenkin.
  Ah kuvausrekvisiitta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Pidempään tosiaan jo olen kuolaillut moisia ja nyt sitten löytyy itseltäkin. Noilla kelpaa kesällä kopsutella menemään :P

   Harmi, ettei kuvausreksiviitta ole oma vaan veljeni. Onneksi tosin itseltänikin löytyy useita JP-dinoja <3

   Poista
 4. Sukupuolineutraali pukeutuminen on niin jees. Vaikkakin itse koen oloni mukavaksi ja sukupuolettomammaksi hameessa kuin housuissa. :D Housuissa tulee liian miehekäs olo. Tai ehkä oon vaan tottunu liikaa hameisiin, en tiiä. Mut tykkään kyllä pukeutua välillä ihan selvästi androgyynimäisemmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä asiassa taitaa olla kannattavaa olla nainen, koska naisen on helpompi pukeutua miehekkäästi kuin miehen naisellisesti...
   Itselläni tulee hameessa ehdottoman naisellinen olo. Hameessa kyllä sitten saa olla sen verran pituutta, ettei se ole mikään roiskeläppä.

   Mukavaa joka tapauksessa, että muutkin tykkäävät androgyyneillä, että voi tarvittaessa jakaa tällaisia ajatuksia :)

   Poista
 5. Typerä kysymys mutta mistä tuo t-rex on :D? Onko alkuperäisiä Jurassic Park leluja? Olen metsästänyt nimittäin JP rexiä jo tovin aikaa

  VastaaPoista