torstai 22. elokuuta 2013

Graveyard gulls


Kuulostaa ihan joltain bändin nimeltä tuo otsikko. Sitä on aina hauska miettiä, että jos perustaisi bändin, mikä sen nimeksi tulisi. Joku tosi kliseinen varmaan, mutta hei, goottius ilman kliseitä on kuin pop corn ilman maissia! En tosin edes tiedä, haluaisinko olla varsinaisesti missään goottibändissä. Barokkiorkesteri sen sijaan olisi rakkautta.

Ehkä nyt kuitenkin itse asiaan, sillä mitään bändejä tässä ei olla perustamassa. Harjoitin tuossa maanantaina mukavaa varhaista ulkoilua, toisin sanottuna suuntasin kuuden aikoihin Ruttopuiston kautta Kaivopuistoon. Tuli halu nähdä meri ja nauttia siitä, miten vähän ihmisiä on liikkeellä. Kaivarissa näkyi vain pari juoksijaa ja koiran ulkoiluttajaa, eli täydellistä. Sai nauttia maisemista ja rannasta lintuineen yksin. Kukaan muu ei meinaan selvästikään ollut läsnä nauttiakseen muusta kuin kuntonsa tai koiransa kunnon kohottamisesta.
Pitäisi ottaa useammin tavaksi nämä varhaiset retket, koska se on ihan älyttömän rentouttavaa. Nytkin raikas merituuli pyyhki kaiken turhan mielestä ja oli helppo hymyillä kuin vähäjärkinen, kun näki suuren salakkaparven. Mutustelin myös vaahtokarkkeja, mikäs sen parempi aamiainen!

Tuli räpsittyä myös hieman kuvia, kuten myös kirottua sitä, etten omista mitään hienoa järkkäriä.
Seuraa kuvaoksennus:


Ruttopuisto oli täynnä kymmeniä kala-, harmaa- ja selkälokkeja


 
Hämmentävästi vaikutti siltä kuin nuo kaksi, harmaalokki ja selkälokki, olisivat pariutuneet keskenään. Sen verran liikuskelivat tiiviisti yhdessä ja harjoittivat myös yhteiskiljuntaa. No, miksipä lokit eivät voisi myös pariutua rotueroista huolimatta, vaikka ei taida erityisen tavanomaista moinen olla.

Haudan takaa...

Kuten usein, puistossa hengaili myös teinejä


"Mitähän herkkuja täältä jätesäkistä löytyy... revinpäs sen auki"Sulkasato meneilläänMeriharakoita, piip piip piipLopuksi vielä iloinen uutinen! Jonkin aikaa sitten basilikani kasvatti kolme kukkaosiota ja viimein tänään ensimmäiset kukat aukesivat! Tältä siis tuntuu olla ylpeä äiti :D
Sitähän on yksi uskomus, että basilika kasvaa kun sitä haukkuu ja kiroaa, mutta hyvin näyttää myös lepertely ja silitteleminen toimivan. Vartta pikkuisellani on jo 60cm korkeimmillaan. Paljon kasvanut siitä, mitä se oli silloin ruokakaupasta ostettuna. Seuraavaksi yritän ihan siemenestä asti kasvattamista.4 kommenttia:

 1. Hei! Ihailen tyyliäsi ja luontoasi! Salainen ihailija..

  VastaaPoista
 2. Niin, ja tuo barokkiorkesteri kommentti!! Edelleen salainen ihailijasi. Harmi kun ei käytä mitaan google tai FB, twitter palvelua, niin pitää kirjoittaa näin julkisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höhö, mitäs tähän nyt sanoisi, kuten ei kiitos kuulosta ihan oikealta.
   Ja turhia palveluitahan nuo joka tapauksessa onkin. Plus niissä ei saisi noin helposti anoiltua.

   Poista