tiistai 6. elokuuta 2013

Back on track


Heipä hei pitkästä aikaa! Kummasti kesä ja helteet (enemmän ja vähemmän) tekevät mahdottoman saamattomaksi eikä ole tämän blogin suhteen saanut mitään aikaiseksi ja olen ollut myös laiska lukemaan muiden postauksia. No, nyt olen vähän kunnostautunut ja muistanut jopa jaella muille mukavia kommentteja! Se on auttanut ja nyt jaksaa itsekin taas kirjoitella jotain. Ei sillä, että ottaisin tästä hiljaisuudesta jotain paineita, koska blogaaminen on ennen kaikkea viihdettä, ei työtä. Minulle blogi on vähän kuin päiväkirja, sitä kirjoitetaan silloin kun siltä tuntuu. Päiväkirjaa en tosin koskaan ole pitänyt. Joskus alle kymmenen weenä yritin ja muistan, että kirjoitin sinne lähinnä ostaneeni Yodan (vanha action-figuuri) :D.

Tästäkään ei tule mitään erityisen syvällistä, vaan materian riemua. Ja liikaa kuvia, mutta no can do.

Kävin myös katselemassa hienoja paatteja kun Tall Ships Races oli täällä Helsingissä. Viimeksi samasta kauneudesta pääsi nauttimaan 2000, että oli korkea aika taas saada ihastella upeita purjealuksia. Kuvia tuli otettua, mutta en taida enää jaksaa tehdä erillistä postausta, joten saatte vain plöröjä posetuskuvia sen hienoimman, eli ruotsalaisen Götheborgin edessä. Tykki siinä ja myös ruotsalainen asiaankuuluvasti pukeutunut seilori näkyy taustalla.
Se jäi vähän harmittamaan, ettei tullut omaan kameraan ikuistettua sitä, kun brasilialaiset seilorit halusivat välttämättä tulla ottamaan yhteiskuvia kanssani. Se oli hämmentävää, mutta kai olin sitten herrojen mielestä jotenkin niin eksoottinen. Puolet kalpeampi ja pidempi kuin he itse :D
 Ensiksi halvimmat uutuudet, eli ilmaiset kirjat ja äidin minulle kirpparilta raahaamat kaunistukset. Pidän paljon tuon Vernen kannesta.
 
 


 


Sitten läjä vaatteita, jotka löysin UFFin alennuspäiviltä. Tämä kaikki maksoi yhteensä vain 14 euroa, että ei paljon lompakko päässyt laihtumaan.
Koska olen aikuinen, ostin näiden kaikkien lisäksi myös made in china dracula-viitan, mutta sitä en jaksanut ruveta kuvaamaan. Oli vaan pakko saada... xD
 
 
 

 Pitkä musta hame, joka on mitä mainioin arkikäyttöön, koska ei ole mitään turhan hienoa kangasta ja on mahdottoman mukava päällä. Esiintyy päälläni tuolla ylempänä. Epämääräinen kaapu aka "mummonmekko". Juuri näitä mitä kukaan ei osta sieltä UFFin perimmäisestä nurkasta, mutta minä rohmuan mukaani. Helppoja ja mukavia vaatteita, etenkin runsailla ja näyttävillä koruilla maustettuna.
 Jotain mitä olen jo kauan etsinyt, eli hieno bolero. Tuo on alunperin Seppälästä ja muistelen sitä siellä joskus sormeilleeni ja miettineeni, miten kallis se on ollakseen vain bolero. No, nyt se maksoi 2 euroa ja kunto on käyttämätön. Rakastan tuota punaista vuorta. Niin joo ja tuo helmirusettikoriste on vanha diy-juttu, että se ei kuulu boleroon.


 
Tällaisesta olen viime aikoina alkanut haaveilla ja sitten se tuli melkeinpä ilmaiseksi vastaan, eli iso kolmiomallinen huivi, jota voi pitää hartiahuivina. Olen ihan rakastunut tuohon ja odotan vain viileämpiä ilmoja, että tuota ihanuutta pääsee käyttämään. Huivi on siis pitsimäinen, mikä ei välttämättä tuosta kuvasta niin hyvin näy, kun se on taiteltuna tuossa.
 
 


Vyö. Ja hienotkotonalojumisvaatteetjoitaeitarvitsehuomioida.Benettonin poolo joka on ihan kaupasta ostettu. Tuollaista ohuempaa pooloa olen kaivannutkin. Poolopaidat ovat sellainen perusvaate, joihin olen luottanut niin sanotusti koko ikäni ja aina sellainen on kaapistani löytynyt. Tällä hetkellä kaksi erilaista. On muuten ensimmäinen Benettonin vaatteeni ikinä ja toivon, että se on vähän laadukkaampi kuin henkkamaukkapoolo.

Seuraavassa postauksessa tiedossa vähän urheilua ;)

4 kommenttia:

 1. Oi, että tuo bolero on ihana <3 Samoin nuo ruokailu välineet ovat juuri sellaiset mitä joskus haluan vielä kotiini :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on :)
   Itsellänikin on tavoitteena, että kaikki ruokailuvälineet olisivat vanhoja. Niissä on vaan niin paljon persoonallisuutta ja kauneutta uusiin verrattuna. Onneksi siis on kirpparit <3

   Poista
 2. LAIVA
  Erittäin kliffa vyö! Tyksin tuommoisesta missä on paljon tuota kiiltävää ja paksulti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydellinen laiva! Odotti siellä kapteenia ;)
   Usein nuo vyöt tuntuvat olevan jotain ruskeita/kultaisia, joten hopeinen oli oikein mukava löytö.

   Poista