sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Finncon 2013Viime viikonloppu tuli siis vietettyä perjantaista sunnuntaihin Finnconissa Kaapelitehtaalla. Hyvä päätös, vaikka en alunperin ollutkaan varma, menenkö joka päivä. Ennenkin on tullut vietettyä siellä kaikki kolme päivää niin miksipä ei nytkin. Oli sitä paitsi mukavasti väljempää ja rauhallisempaa nyt, kun Animecon ei ollut samassa yhteydessä eikä ollut miljoonaa "animehihhulia" siellä pyörimässä. Itse kun olen kiinnostuneempi finnconin puolesta kuin animesta/mangasta, vaikka sitäkin on tullut jonkin verran katsottua ja luettua. Scifi ja fantasia on kuitenkin se juttuni, tulihan sitä kasvettua Star Warsin parissa (pitäisi joskus skannata teidän lukijoiden iloksi 6weenä piirretty Millenium Falcon sun muita) ja luettua kirjaston fantasiakirjat läpi (Agatha Christien ja Nummelan ponitallin ohella), näin alkuunsa.
Kuvia en conissa ottanut, sillä eipä noissa paneeleissa ja muissa puhetilaisuuksissa pahemmin kuvattavaa ole. Harmittaa vähän, etten ole ihan tarpeeksi fiksu, jotta olisin voinut kysyä Räsäseltä jonkun hienon kysymyksen. Ainoa joka mielessä pyöri oli se, oliko hän katsomassa Peter Murphya (olen meinaan 98% varma, että oli :D). En kehdannut kysyä. Heh. Hyvin mielenkiintoista kuitenkin oli. Harmi vaan, että aikaa oli vain se hitusen vajaa tunti. Sitä miestä olisi jaksanut kuunnella vaikka viisi tuntia. Vastauksetkin olivat sen verran pitkiä, että ei siinä montaa kysymystä ehtinyt tulla.

Perjantaina yritin hieman scifistellä meikkien ja asusteiden, kuten korvisten suhteen. Enemmän cyberpunk kuin steampunk :D.
Meikissä oli sinistä, mustaa ja valkoista. Pyrkimyksenä oli hieman metallinhohtoinen meikki.
And Who you gonna call?!
 
 
Valkoiset ripset eivät näy kuvassa paljon yhtään :(


Lauantai oli sitten cosplay-päivä enkä vaivaudu kertomaan tarkemmin. Jos joku ei tunnista niin olkoot se hänen oma ongelmansa. Voivoi kun sitä saikin poseerata ties miten monelle kameralle, enemmän kuin osasin odottaa. No, ei se mitään, kameran edessä on kivaa.
Harmi ettei ollut enää rintaneula matkassa, kun Ghostbusters oli läsnä (jahtaamassa pieniä kummituksia). Heidän lisäkseen Kaapelilla pyöri myös mm. koko joukko kääpiöitä ja näkyipä siellä myös Predator ja dinosaurus.

Photo: Sirkku Tuomela
Photo: Sirkku Tuomela
 

Sunnuntaina oli jo niin lässähtänyt olo ja meikitkin epähuomiossa jätin kotiin viettäessäni yöni toisaalla, että en jaksanut panostaa mihinkään tuon taivaallista. Meikkiaaminenkin piti hoitaa pelkällä puuterilla ja mustalla kajalilla. Ainakin sai tepastella rauhassa ilman, että kukaan kameransa kanssa vaivasi.


 
 
Koska olin pihi, en tehnyt pahemmin mitään ostoksia, mutta koska vuosien etsiskelyn jälkeen tuli vastan Neverwhere kolmella eurolla, oli se ihan pakko napata mukaan. Mukava saada luettua se taas uudestaan. Harmi vaan, että tuossa pokkariversiossa ei ole sisäkannessa Lontoon metron karttaa, se kun on niin hauska lisä.
 


6 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia ja todella upea meikki!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Itsekin olen ihan tyytyväinen kun ei kuitenkaan ole kauheasti kokemusta muista väreistä kuin mustasta ja valkoisesta.

   Poista
 2. Todella upeita kuvia! Ja ihanat meikit <3

  VastaaPoista
 3. Hei!
  Muistatko minuut Kaapelin conista?
  Otatimme yhteiskuvan meistä kahdesta.
  Olit tosi kaunis, törmäsin myös tuntemattomaksi
  jääneeseen naiseen, joka esitti Predatoria, niinikään
  otatimme yhteiskuvan.

  VastaaPoista