maanantai 1. heinäkuuta 2013

Join us or die!


Tuli siis tosiaan käytyä kukkatalolla, mistä reissusta ei ole sinänsä mitään erityistä kerrottavaa. Päivä sattui olemaan joku ehkä tukahduttavin ja kuumin tähän mennessä, mikä ei ollut kivaa. Sellaisina päivinä on aina yhtä hankala pukeutua ja tuolloin tuli mentyäkin helpolla ja kevyellä linjalla. Valkoinen kauluspaita + pitkä kevyt samettihame osoittautuivat oikein mukavaksi ja edes jossain määrin viileäksi asukokonaisuudeksi. Viuhka myös tuli tarpeeseen ja ihme kyllä näin myös erään tyttösen, jolla oli kyseinen loistokas keksintö mukanaan! Useampi ihminen voisi tajuta, mikä hellepäivän pelastus viuhka on, etenkin busseissa ja junissa.
Olen näemmä mieltynyt tuohon vyöhön, jota en ennen ole voinut käyttää koska ruskea. Liekö johtui kauheasta ruskeasta juurikasvusta ja kulahtaneista hiuksista, kun on yhtäkkiä iskenyt joku ruskea villitys. Ruskeaa vaatetta en kovin helposti päälleni pue, mutta kyseinen väri toimii asusteissa ja pienissä yksityiskohdissa, kuten meikeissä (nimim. en enää osaa elää ilman ruskeaa luomiväriä).
Mukaan kukkatalosta lähti söpö pupunen, jota ei mitenkään voinut jättää sinne. Hintaakin oli vain vajaat kuusi euroa ja painoa reilut kaksi kiloa. Tuhti pieni pupu :D


 

Kotimatkalla vastaan tuli varislapsia. Kaksi niitä ainaki oli. Kolmas varis oli niin kaukana, ettei voinut sanoa oliko sekin lapsi vai toinen vanhemmista.
♃♄
 
Kuten tuossa aikaisemmin tuli mainittua, olivat hiukset ehtinet kulahtaa pahemman kerran ja juurikasvu oli aivan hirveä, joten nyt tuntuu siltä kuin olisi uuden pään ostanut, sillä sain viimein aikaiseksi heittää värin päähän. Ah, miten ihanan tunne uusi musta väri voikaan olla. Pää tuntuu sen myötä hyvältä niin ulkoisesti kuin sisäisestikin, eikä tarvitse enää murehtia sitä, kun mitkään vaatteetkaan eivät sovi hiuksiin.
Olen ollut kieltämättä äärimmäisen saamaton ja vain koko ajan siirtänyt tuota värjäämistä, mutta viikonloppuna (5-7.7) oleva Finncon toimi tarvittavana motivaattorina, kun siellä pitää toki olla hiukset kunnossa. Pääsee fanittamaan Syksy Räsästä tarvitsematta hävetä silmiä päästä. No, on siellä varmasti muutakin kiinnostavaa. En  ole vielä kauhean tarkasti jaksanut ajatella, mitä pitää mennä katsomaan/kuuntelemaan.
En nyt tähän hätään muista mikä vuosi oli kun olin itse työpuolella siellä, mutta silloin jäi käteen muhkea Darth Vader -muki ja oli kiintoisaa kuunnella A.W.Yrjänää, kun hän oli osallisena yhdessä paneelissa.
 
 
 
Tuosta on harmi vaan vähän ikävä juoda kahvia, sillä sitä on niin pieni tippa pohjalla. Muki on meinaan tosiaan hyvin isoa mallia. Hieno se kuitenkin on ja sopii vaikkapa kaakaolle ja kermavaahdolle, kera vaahtokarkkien.
 
~
 
Tosi jees. Nyt bloggeri ei vammaa kuvien kanssa, mutta ei anna esikatsella ilman otsikkoa -_____- 


3 kommenttia:

 1. Ooo, onpa upee muki! Pupu on kans söpö. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja viuhka tosiaan on yks maailman parhaimmista keksinnöistä. Moni tuntuu vaan katsovan tosi omituisesti, kun sellaisella itseään viilentää. Tai ehkä ne on vaan kateellisia?

   Poista
 2. Löysin myös viuhkan autuuden vasta tänä vuonna - onhan noita kaapissa lojunut koristeena jo vuositolkulla, ja nyt vasta tajusin että niitä voi käyttääkin :p

  Mikä ihana jänö! ♥ Pitää olla vähän pläski ;)

  VastaaPoista