tiistai 25. kesäkuuta 2013

Antijuhannuspostaus


En vastusta juhannusta, mutta tämä ei vaan ole juhannuspostaus, joita kaikki tuntuvat nyt tekevän. Sen sijaan tämä on turhanpäiväinen postaus ilman mitään järkevää tai merkittävää sisältöä.

Eräänä päivänä kauniina (joka ei kuitenkaan tainnut olla niin kaunis) oli tylsää ja koska en osaa tehdä kampauksia, tein kampauksen. Näyttää juuri siltä mitä onkin, eli jossain viidessä minuutissa kokoon kyhätyltä. Pitäisi ehkä kokeilla joskus samaa kunnolla ajan kanssa, koska ei tuo sinänsä pahalta näytä. Oli vaan vähän muotopuoli jostain suunnasta katsottuna. Eikö olekin vähän ristiriitaista hutaista kampaus muutamassa hassussa minuutissa tylsyyden vuoksi? Kannattaisi ehkä käyttää siihen aikaa ja sillä tappaa kyseistä tylsyyttä. No, aina ei ole kaikki kaljat korissa ja inkkarit kanootissa.


 

 
Äidin kynnet myös joutuivat uhrikseni:
 
Ihka oikea muovitimantti siinä!Sunnuntaina suuntasin perinteisesti velipojan luokse katsomaan NASCARia koska maksukanavat, muikean kokoinen telly ja Genelecit. Koska en lähtenyt nudistina liikenteeseen, voin esitellä päivän asun. Tadaa! Luu seikkailee taas, tällä kertaa hiuksissa kera kesän muovikukkasten.


Fun with flags! Eiku... Puhelimen tasokas kakkoskamera.

Mikä ei kuulu joukkoon... Hei, näytän tarpeeksi pojalta jee!


Ikäviäkin uutisia mahtuu matkaan. En saanut superkuusta kuvaa, sillä kyseinen leidi päätti piilotella jossain, vaikka ei edes ollut erityisemmin pilvessä. Luin myös lehdestä, että Itämeren silakat ovat laihtuneet : (

Huomisissa olisi tarkoitus lähteä äidin seuraksi käymään Pirilän Kukkatalossa. Narkkarien suosikkikauppa. Tai meidän, jotka syömme multaa. Kyllä, kun olin fiksu lapsi, lusikoin pääsiäisenä multaa kitaani kun ilmeisesti lautanen, lusikka ja multapussi tarkoittivat RUOKAA! Älkää hätäilkö, multaa jäi rairuohollekin ^___________________^

Nyt en ole nauttinut multaa enkä mitään muutakaan, vaikka ehkä siltä voikin vaikuttaa. Viskihammasta tosin vähän kolottaa.

Älkääpäs menkö kirmailemaan liikaa luontoon, koska siellä saattaa vaania punkeroita pöpösineen! Punkkeihin on hyvä lopettaa, jotta postaus olisi tarpeeksi random.
Brad Paisleysta tykkääminen on sitä paitsi mukavan gootikasta (ja nyt jo aika nostalgistakin). Me approve.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti