tiistai 4. kesäkuuta 2013

From the rabbit hole to the Moon


Tervetuloa uusille lukijoille! Welcome new readers!


Perjantaina pääsin hieman toteuttamaan itseäni kuvaamisen muodossa, kun ystäväni J oli halukas leikkimään mallia, ja mikä sitä on tuollaista naista kuvatessa. Ideana oli saada kuviin kevyttä viktoriaanista henkeä vaatteiden, miljöön sekä Jules Vernen ja Lewis Carrollin avulla. Sain myös meikata J:n, mikä onnistui mielestäni ihan kelvollisesti, ainakin kun ottaa sen huomioon, että tuo oli vasta viides kerta kun ikinä meikkasin jonkun muun kuin itseni. Myös kampaukseen olin tyytyväinen, sellaisia kun olen vielä meikkaamista vähemmän koskaan yrittänyt.

Apumallina toimi Marie Antoinette -kisu. Kuvia on valitettavasti nyt vain kolme, koska en ole laiskuuttani saanut enempää muokattua valmiiksi... Joka tapauksessa saa antaa risuja ja ruusuja, sillä kaikenlainen palaute on aina tervetullutta!


 
 
 
Vähän eläimiäkin sattui kameran eteen, mutta rusakot eivät johdattaneet meitä kaninkololle. Myös joku ihme hiippari tunki linssiluteilemaan saadakseen ne pakolliset päivän asu -kuvat.
 
 
 

 
 
 
 


 
Päivään kuului myös hirmuisten kantamusten kanssa tarakalla matkustamista, mistä seurasi naurava ohikulkija sekä huima mustelma jalassa, sekä hieman dyykkausta. Hong Kong -leffoja ja Scorpionsin Moments of Glory kasettina ja vieläpä muoveissa. Hong Kong -leffat eivät nyt tarkoita mitään kung fu'ta vaan sikäläisiä julkaisuja (sitä en tiedä, miten virallisia) elokuvista Schindler's List, GoodFellas ja Tron. Myös jakoavain lähti matkaan.

Lauantaina pääsin itsekin malleilemaan J:n koulutehtävää varten, mutta siitä tulee kuvia seuraavassa postauksessa. Oli kyllä kerrassaan mukava päivä.


6 kommenttia:

 1. Mikäs sitä tosiaan, kun kameran edessä muikuilee noin nätti nainen. Onko sinulla varmasti jäniinin sähköposti niin voit lähettää kuvat sen blogia varten? Se on varmasti mielissään. Kuvateksti: tassut H&M, turkki KappAhl...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tarjoan Teille haasteenkin, se löytyy blogistani. Kapteeni kumartaa.

   Poista
  2. Haaste vastaanotettu!(mielikuva Kapteenista heittämässä hanskan eteeni)

   Voi ei, unohdin kysyä ja nyt jäniini-parka ei pääse kunnolla esittelemään henkkamaukan jäniksenkäpäliä :(

   Poista