keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Kaupassakäynnin vaikeudesta


Pitää nyt vähän avautua yhdestä eilen tapahtuneesta asiasta, joka pisti hieman kummastuttamaan ja ärsyttämään. Elämästä on tehty ihan liian vaikeaa.
Illalla rupesi tekemään mieli jäätelöä ja piti sitä sitten lähteä hakemaan tuosta lähellä olevasta Siwasta. Teki mieli lakujäätelöä ja tietenkin se oli Pingviinijäätelöistä se ainoa, jota ei Siwassa ollut (damn!). No, minä siinä sitten jäätelötiskin ääressä pohdin hiljaa itsekseni, että mitä sitä sitten ottaisi. Vieressäni seisoskeli myös joku täti pohtimassa samaa asiaa. Hetken päästä täti päätti avata suunsa ja aloitti tyyliin "voisit sä sanoa jos olet jotain ottamassa..." (kuulostaen siltä, että puhuisi jollekin seuralaiselleen, ehkä lapselle, jota ei kuitenkaan läsnä ollut). Olin siinä sitten hieman wtf ja täti jatkoi selittämistä, kuinka ahdistavaa on kun vaan seison siinä sanomatta mitään. Siis mitä vittua, kysyn minä. Mistä lähtien on pitänyt selostaa muille asiakkaille, mitä on tekemässä?! Ja jos niin tekisi, niin sekin voisi jotain ihmistä ahdistaa. Hei täti, minua ahdistaa puhua vieraille ihmisille, siksi en ehkä selosta jokaista liikettäni! Siinä sitten totesin puulla päähän lyötynä tädille, että on hankala valita mitä jäätelöä ottaa ja nappasin pian yhden lootan mukaani (kolme suklaata), että pääsin tädistä eroon. Mukava myyjätyttönen hymyili siihen sävyyn, että taisi myös pitää tätiä vähän omituisena.
Kotiin päästyäni lohduttauduin katsomalla Early Editionia (<3 ah nostalgiaa) ja syömällä jäätelöä.

Mitä tästä opimme? Sen, että saa kyllä Siwa odottaa hyvän aikaa, ennen kuin uskaltaudun sinne uudestaan. Onneksi se on muutenkin huono kauppa, ettei sinne mene kuin pakon edessä.

Tänään sentään on jotain mukavaa tiedossa Peter Murphyn muodossa. On tosin vähän sellainen olo, etten haluaisi lähellekään ihmisiä, mutta no can do.1 kommentti:

  1. :D alkoi huvittamaan tämä... Oon kyllä sitä mieltä, että outoja ovat ne ketkä alkavat muina miehinä (ja naisina) juttelemaan. Ei tulisi mieleenkään alkaa ääneen pohtimaan ostosvalintojani muille, ja katson kyllä vähän huvittuneena jos joku alkaa mulle juttelemaan hedelmistä (näinkin on tapahtunut).

    VastaaPoista