keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Wardruna 4.11.2013

 
 
 
Maanantaina tuli koettua hieno musikaalinen elämys, kun Wardruna viimein saapui vierailulle Suomeen (Norjasta on niin kovin pitkä matka tänne). Jos levyt kuulostavatkin loistavilta, niin on Wardruna ehdottomasti vielä upeampi liveartisti ja sen äänet ja soittimet ovat parhaimmillaan omin korvin paikan päällä kuultuina, sellaisina miksi ne on muinoin luotukin.
Wardrunan musiikin "transsiin vaivuttava" fiilis toimi, kuten odottaa saattoi, enkä olisi konsertin jälkeen halunnut astua lainkaan kadulle ankeaan todellisuuteen, vaan ilmiintyä suoraan jonnekin lapin tunturiin keskelle karua luontoa.
 

 


 
 

4 kommenttia:

 1. Kiitos tuosta kappaleen linkistä! Olen aiemminkin kuunnellut/kuullut Wardrunaa vähäsen, mutta jostain syystä on jättänyt vähän kylmäksi tai muuten vaan jotenkin mennyt ohi, ehkä siksi, kun jossakin vaiheessa kyllästyin skandinaavimeininkeihin melko lailla. Nyt kuitenkin ainakin tähän mielentilaan tuo on mainio! :) Ja olet niin tyylikkäänä taas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olepa hyvä! Niinhän se vähän menee, että joka hetki kaikki musiikki ei uppoa. Monille kuitenkin on sopiva hetkensä :)
   Ja kiitos <3

   Poista
 2. Ja blogihaastetta, jos jaksat tehdä :)
  http://writtenbeforedawn.blogspot.fi/2013/12/urban-explorers.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Voisipa ollakin ihan hauskaa pitkästä aikaa tehdä tuollainen :D

   Poista