torstai 24. lokakuuta 2013

Turn to page 394!


Kas, uusi lukija! Tervetuloa kuolleiden lintujen majataloon! (Jännä juttu muuten, että aina kun tulee yksi uusi lukija, yksi myös katoaa... Strange...)

Ei kai pitäisi lukea ja katsoa Harry Pottereita, kun sen takia tylsyyksissään rupeaa leikkimään meikeillä ja kameralla. Onneksi Severusta ei missään välissä kuvata komeaksi mieheksi (vaikka aika unelmalta tällaisen synkiön mielestä toki kuulostaakin...) :D
Aina yhtä kivaa yrittää tekeytyä mieheksi, ihan sama tuleeko siitä suurta menestystä vai ei. Pitäisi kai tästä keitellä joku taikajuoma, jolla voi vaihtaa sukupuolta aina silloin kun siltä tuntuu.

Ten points from Gryffindor!


 
Kunpa venähtänyt koipeni paranisi vähitellen kunnolla, että pääsisi uloskin kuvailemaan. On kaverin kanssa kuvausreissu sunnitteilla, jei. Tai no ehkä parikin, ideoita kun on erilaisia. Pitäisi kai vaan ensin opetella nousemaan ylös nojatuolista ilman, että vammauttaa itsensä.. Hehee.

Eilen tuli vähän rasitettua jalkaa, kun viimein veljeni kanssa löysimme molemmille sopivan välin käydä katsomassa Rushin. Se kannatti, sillä elokuva oli oikein hyvä. Suosittelen lämpimästi, joskaan ehkä aihe ei niin kaikkia kiinnosta. Itse kuitenkin olen seurannut ykkösiä pikkulapsesta asti, joten totta kai tuollainen aihe elokuvassakin maittaa. Rehellisesti sanoen en kyllä ole parina viime vuonna enää kisoja katsellut satunnaisia lukuun ottamatta. Jotenkin vaan mennyt vähän latteaksi se touhu ja kuskit tuntuvat kovin persoonattomilta jotain Räikköstä lukuun ottamatta. Toista oli silloin kun oli Häkkinen ja Schumacher ja Irvine ja Fisichella ja muut. Voi taas tätä nostalgiaa ja kuinka ennen oli kaikki paremmin. Niinhän se aina menee. Always.

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Samaa mieltä, varsin upea ilmestys on. Ja loistavia Severus-kuvia! ^^

   Poista
 2. Oooo, tosi upee toi eka kuva! Ja tollanen sukupuolenvaihtoliemi vois kyllä olla aika hyvä keksintö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiitos <3
   Varmasti täysin mahdollinenkin kun miettii monijuomalientäkin, silläkin kun tavallaan voi vaihtaa sukupuolta. Ei vaan näytä enää itseltään :/

   Poista
 3. Haha, go Snape!
  Uusi headeribanneri on muuten hieno!

  VastaaPoista