torstai 9. elokuuta 2012

The majestic garden wounded, shares her wisdom no longer

Mikään ei tee surullisemmaksi ja pistä vihaksi enempää kuin se, että kauniita terveitä puita kaadetaan ilman mitään syytä. Olen istunut tämän päivän pimeässä verhot tiiviisti kiinni kun en kestä katsoa ulos talon pihalle, jossa nuo puuraukat makaavat paloiksi pilkottuina. Ei ollut itku kaukana. Sen vielä ymmärrän, että laho puu kaadetaan kun se on turvallisuusriski, mutta että täysin terveet puut, joiden olemassaolo ei voi oikeasti häiritä ketään. Jos olisin herännyt aikaisemmin, olisi varmasti ollut suuri kiusaus mennä kiipeämään tuohon koivuun, ettei sitä voitaisi kaataa. Kaupungin huonoja puolia, että puistoja ja muita viheralueita "hoidetaan" ja sitten tehdään ikäviä asioita. Tarvitsemme enttejä pitämään rakkaiden puidensa puolia!

Nyt vähän iloisempiin aiheisiin. Eilen oli uusi yritys Eurokankaan suhteen, mutta niin tuuriani, ettei siellä sitten edes enää ollut sitä mitä menin katsomaan, eli leveää pitsinauhaa. No, ei sillä sinänsä olekaan mitään kiirettä, kunhan saan sitä jossain vaiheessa ja pääsen tekemään hieman käsitöitä.
Pitsiä ilman jäin, mutta Tokyokanista nappasin mukaani pari pussia matchaa (vihreää teetä) <3. Ikävä vähän iskee kun Tokiossa hotellissa oli juuri samoja teepusseja. Samalla reissulla oli helppo käydä yhdessä UFFissa ja taas kerran oli onnea matkassa, eli löysin ostettavaa. Toisin sanottuna Killercatin paidan kuudella eurolla. En pahemmin lämpene noille enkelinsiiville paidan selässä, joten aion peittää ne vielä jollain. Ne eivät kuitenkaan olleet syy jättää ostamatta kun noin halvalla sai ja pidän muuten tuosta paidasta paljon, kiitos noiden pitsihörhelöiden. Se on myös mukavaa, että paita istuu päälle todella hyvin. Olen tällainen pieni ja tissitön, niin on välillä vaikea löytää mukavasti istuvia kauluspaitoja. Tuon mitoitus on kyllä jotain maailman pienintä, koska M koko istuu täydellisesti.

Ei nyt hurjan hyvä kuva, mutta vähän näkee jotain. Ehkä jotkut tietävätkin, millainen tuo paita on.


Ja päivän asu ihan itsenään. Oli mukavaa kun päivä ei ollut erityisen kuuma ja oli siksi helpompi pukeutua. Aika tavanomainen asu, mutta pidän noiden kahden paidan yhdistelmästä. Molempien hihat ovat täydellisesti mitoitettu yhteen, mikä on tietenkin sattumaa.


Suomen oman goottifyysikon Syksy Räsäsen inspiroimana tuli kokeiltua piikkipantaa kauluspaidan päällä ja se on oikein mukava ja ainakin omasta mielestäni hyvältä näyttävä ratkaisu. Valkoinen kauluspaita yleensä vaatii jotain seurakseen, kravatin tai rusetin tai vaikka sitten tuon piikkipannan.

Mikä muuten mahtaa olla todennäköisyys sille, että löytää kadulta Kirgisian rahan? Näin pääsi käymään ja olihan se hauskaa löytää joku noinkin "eksoottinen" kolikko.

8 kommenttia:

 1. Jälleen aivan ihastuttavia kuvia! *__*

  VastaaPoista
 2. Todella hienoja kuvia sinusta :) Tuo pitsi paita sopii sulle ihan mielettömän hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hyvä jos näyttää hyvältä muutenkin kuin vain omaan silmään :)

   Poista
 3. Kaunis tuo ensimmäisen kuvan paita! :) Mitkä hihat.^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rakastuin itsekin noihin hihoihin. Kaikki pitsit yms hörhelöt hihoissa on rakkautta <3

   Poista
 4. Olipa hauskaa bongata tuo Syksy Räsänen (tai ylipäätään fysiikka!) tällaisesta lifestyleblogista! :) Törmäsin blogiisi ensimmäistä kertaa, mutta taidanpa kurkata toistekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaan pitää sukeltaa hieman pinnallisuutta syvemmälle ja olen kiinnostunut luonnontieteistä, vaikka kaikki ne eivät suurimpia vahvuuksiani olekaan.
   Mielestäni Räsäsen ja muiden sietäisi saada vähän enemmänkin näkyvyyttä työlleen täällä Suomessa, muutenkin kuin vain alan ihmisten parissa. Enemmän tiedettä ja vähemmän bb:tä ja muuta huttua, kiitos.

   Poista