lauantai 4. elokuuta 2012

"You have a beautiful skull"


Tuossa yksi päivä oli tylsää, joten herättelin sisäistä haltiaani. Haltiat <3 Gimme one, pretty please!


Toissapäivänä/eilen piirtelin, kun löysin pitkästä aikaa brittikomedian The IT Crowd ja olen sen paria ekaa kautta kuluttanut ihan mukavasti :D. Tuli mielihalu piirtää Richmond Avenal, Noel Fieldingin näyttelemä gootti.
Huumorintajuja on tietenkin yhtä monta erilaista kuin ihmisiäkin, mutta jos brittikomedia ja nörttikomedia iskevät, niin kannattaa ehkä joskus vilkaista kyseistä sarjaa.


Hngghhh. Kiirehdin tänään Eurokankaaseen katselemaan pitsejä ja eikös käynyt niin, että kun pääsi kauppaan sisälle, heitettiin heti pihalle. Sehän meni sitten neljältä kiinni, toisin kuin iso osa kaupoista jotka menivät kuudelta. Kivointa oli siinä yrittää löytää mp3-soitinta laukusta saadakseen musiikit pauselle, jotta kuulisi mitä se naisihminen siinä selittää. Joskus, eli melkein aina, tuntuu siltä kuin omistaisin Hermionen noidutun, toisin sanottuna pohjattoman laukun. Bussiin noustessa ei löydä matkakorttia, kaupan kassalla ei löydä lompakkoa... Lista jatkuu loputtomiin.

Tämän näköisenä liikenteessä tänään. Hamekin noudatti mustavalkoista linjaa, mutta se ei mahtunut kuviin. Rakastan sitä joka tapauksessa ja ehkä se joskus täällä näkyykin.


4 kommenttia:

 1. Kiitoksia tuon The IT Crowdin suosittelusta joten täytyypä katsastaa se! Olen suuri brittikomedioiden ystävä ja suosikkeihini kuuluu esim. Little Britain ja Keeping Up Appearances.

  Mullakin on aina kaikki tavarat hukassa laukun pohjalla vaikka olisi kuinka pieni laukku. Ehkä jonkun muun värinen kuin musta lompakko olisi hyvä löytämisen kannnalta. Usein myös etsin vyötärölläni olevaa mp3-soitinta kun ihmiset alkavat jutella esim. bussipysäkillä, vaikka se on aina samassa kohtaa.. :D

  Kaunis tuo haltiakuva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja toivottavasti jaksaa naurattaakin :). Keeping Up Appearances on ihan loistava! En tiedä monesko kierros on menossa, mutta aina sen vaan jaksaa uudestaan katsoa. Siitä huolimatta, että muistaa kaiken ulkoa :D

   Laukuissa pitäisi varmaan olla numeroidut taskut, jokaiselle tavaralle omansa, että ne löytäisi. Itse olen jo vahingosta viisastunut ja etsin lompakon ennen kuin asetun kassajonoon. En halua enää kerätä kauheaa jonoa taakseni sillä välin kun paniikissa etsin kassalla rahojani :D

   Ja kiitos ^__^

   Poista