maanantai 21. tammikuuta 2013

The Headbang Theory


Tervetuloa uusille lukijoille! Welcome new readers!


Tämä päivä ei alkanut lainkaan lupaavasti, sillä onnistuin vammauttamaan itseni ennen kuin edes ehdin nousta sängystä (taannoin myös putosin sängystä kesken unien, jee). Istumaan pääsin, mutta sitten laiskuuden iskiessä pian taas heittäydyin pötköttämään sängylle. No, se yritys meni hyvin pahasti pieleen ja iskin pääni seinään. En muistakaan, milloin olisi viimeksi mikään sattunut niin paljon. Vieläkin pää on kipeä ja pitkin päivää on ollut lievästi sellainen olo kuin olisi matkapahoinvointi alkamassa. Ehkäpä lievä aivotärähdys kyseessä. Joskus voisi ehkä vähän ajatella mitä tekee, mutta kaipa se on liikaa vaadittu. Sitä voi sentään edes toivoa, että opin kantapään kautta olemaan varovaisempi seuraavalla kerralla. Älkää kokeilko tätä kotona tai missään muuallakaan!

Suunnitelmieni mukaan kuitenkin lähdin kaupungille etsimään paria asiaa, eli hiuskampaa ja sulkia, joista kumpaakaan en lopulta ostanut. Glitter oli ainoa kauppa, josta löytyi tarkoituksiini sopiva hiuskampa, mutta koska tahdoin tarkistaa muut kaupat ennen ostamista, jäi Glitteriin uudestaan meneminen sitten kokonaan. Eivät ne sieltä kuitenkaan lopu, joten haen sellaisen sieltä joku toinen päivä. Kaksi euroa vain maksaa ja on juuri oikeanlainen, musta ja yksinkertainen. Sen avulla rakentelen hunnun ^__^ . Tiedä sitten missä sitä tulee käytettyä... No, voin hyvin heittää hunnun päähän vaikka kaupunkireissulle, ei se minua haittaa.
Sulkien kanssa kävi sama homma, joskaan ei tullut edes käytyä Sinooperissa katsomassa. Sulille ei ole muuta käyttöä kuin se, että haluan tunkea niitä hiuksiin koristeiksi ja niillä ei olekaan suuri kiire, kun keväämmällä niillä varmaan vasta haluaa leikkiä.





Pakolliset naamakuvat ja sitten se ainoa ostos, jonka tein. Kävin Akateemisessa kirjakaupassa katselemassa, josko olisi näkynyt American Psykoa, joka kuvastosta löytyi, mutta eipä sitä siellä näkynyt. Sen tahtoisin lukea, sillä pidän elokuvasta paljon. Tiedä sitten, saisinko koskaan luettua englanniksi sitä, joten siltä kannalta ei ole niin kamalaa, etten sitä saanut ostettua.
Tämä pikku opus kuitenkin lojui yksin ja eksyneenä hyllyssä, joten pakkohan se oli mukaan napata kun ei edes maksanut paljon.




♃♄
 
 
Loppukevennykseksi pari kuvaa viime viikolta. Pitäisi saada aikaiseksi shoppailupostauskin, kun alennusmyynneistä tosiaan tuli osteltua yhtä sun toista pientä tarpeellista ja vähemmän tarpeellista.
 
 
Pesto gouda <3

Kuu ei ole vihreä, joten se ei voi olla juustoa

8 kommenttia:

  1. Aika jännän näköstä tuo pesto gouda, en oo ennen kuullutkaan tai nähnytkään. :) Juustokeksit on tosi hyviä välipaloina, tykkään kokeilla erilaisia juustoja, pitääkin varmaan joskus tuotakin kokeilla, vaikka väri on kieltämättä mielenkiintoinen, ensin katoin muovailuvahaks. ;)

    Ihanat hiukset siulla muuten, tosi kivasti laitettu.^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin se tosiaan on :D. En ollut itsekään tuota ennen nähnyt ja suhtauduin vähän skeptisesti vihreään juustoon, mutta herkulliseksi se sitten maistamisen jälkeen osoittautui! Kannattaa ehdottomasti rohkeasti kokeilla, jos vaan jostain kaupasta löytää (tuo on Stockmannilta).

      Kiitos <3. Tykkäsin itsekin, nyt kun viimein sain käsiini(ja hiuksiini) hiuspuuterin. Se ja kreppirauta tekevät ihmeitä jopa tällaisille maailman ohuimmille hiuksille :)

      Poista
  2. Tukkasi näyttää muuten makealta näissä kuvissa! Ja tuo pesto gouda on aivan liian hienon väristä. Ah, luonnostaan vivahteikas ruoka.

    Olen tainnut kokeilla tuota päänkolautusjuttua kotona. Juu ei ollut kivaa ja älyllisen olennon itsetuntokin sai lommon. Perustetaan vertaistukiryhmä.

    Jätin teikäläiselle awardin inspiroivan bloggaamisen johdosta. Harmi ettet ole pitänyt blogiasi tämän pidempää aikaa, noita arkistoja on nimittäin hauska selailla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Merci, capitaine!
      Arvaa vaan olisiko juuri tuon värin takia suuri kiusaus pistää sitä pizzan päälle! Harmi vaan, että on turhan tyyristä juustoa sellaiseen. Mutta kun vihreä lima pizzan päällä...

      Taisi saada omassa tapauksessani myös se äly lommon... Meinaan harrastin vielä samaisena päivänä omituista pikkuasioiden unohtelua. Vertaistukiryhmä kuulostaa siis hyvältä idealta!

      Kiitos awardistakin. Ja mieltä lämmittävistä sanoista muutenkin <3

      Poista
  3. Onko kirja osoittautunut hyväksi? Minkälainen fiilis siinä on? (Käytännönläheinen, filosofinen yms?) Onko jokin perussuuntaumus, jota teos noudattaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole valitettavasti vielä saanut aikaiseksi tutustuttua kunnolla, mutta pikaisella selaamisella vaikuttaa ainakin selkeältä ja tosiaan ehkä juurikin käytännönläheiseltä. Tekstit ja ohjeistukset ovat lyhyitä ja ytimekkäitä.

      Poista
  4. I really like your hairstyle in these photos!

    VastaaPoista