tiistai 29. tammikuuta 2013

Tunnustuksia

Nyt on aika taas kertoa kahdeksan faktaa ja pistää tunnustus eteenpäin, mitä en tee, koska olen laiska ja varmaan melkein kaikki ovat tämän jo tehneet. Tämän antoivat Banshee Blackify sekä Punainen Skarabee, joten kiitos heille!

1. Minua harmittaa koska karkkikaupassa ei ollut ruotsalaisia kaloja ;_____; . Tekee niitä mieli.

2. Olen hyvin tyytyväinen kynsiini, sillä ne ovat kerrankin tasapitkät ja oikeasti tosiaan melko pitkät. Sitä odotellessa, että onnistun katkaisemaan jonkun niistä.

3. Haluan päästä käymään Tšernobylissä.

4. Rakastan lentämistä. Erityisesti nousuja ja laskuja <3

5. Suosikkihampurilaiseni Mäkkärissä on Ebi, (suom. katkarapu) mikä on ikävää, sillä on vähän turhan pitkä matka Japaniin syömään sitä.

6. Olen rakastanut Cats -musikaalia siitä saakka, kun se joskus 1998 (?) esitettiin televisiossa.


Meow. Munkustrap on hot kissa.

7. Tahdon mustan Stetsonin. Eivät vaan ole turhan halpoja. Tietenkin voisi hankkia jonkun halpislänkkärihatun, mutta haaveilen silti ihan ehdasta Stetsonista.

8. Olen horoskoopiltani härkä.


♃♄
 
 
 
Muutama uusi enemmän ja vähemmän tarpeellinen asiakin on tässä viime päivinä siirtynyt omistukseeni.
 
 
 
 
Neon Genesis Evangelion The End of Evangelion -DVD, joka löytyi peräti ilmaiseksi. Hieno löytö, sillä tämä on sen verran vanha jo, ettei ihan joka kulmalla myydä enää ja kuntokin on hyvä.
 
 
 
 
Sievä Asuka/Hello Kitty -kassi, jonka sain isoveljeltäni, joka osti tuon Japanissa käyneeltä tutultaan. Ei ehkä maailman käytännöllisin, mutta pitäisi tuota joskus saada käytettyä kun on niin söpö. Ja samastun usein Asukaan. Höhö.
 
 
 
 
Ja piti tietenkin hakea Kiina Trikoosta nämä gootikkaat lepakkosukat. Luulin toisten olevan valkoiset, mutta ne ovatkin hennon vaaleanpunaiset. Se ei kuitenkaan haittaa vaan voin käyttää niitä ihan hyvin. Täytynee pitää nämä sellaisina "sopivan hetken" sukkina, sillä vaikuttavat aika ohuilta ja sukkiini tykkää ilmestyä muutenkin reikiä. Tahdon pitää nämä mahdollisimman kauan reiättöminä, sen verran paljon noista tykkään. Tosin olisihan reiät tosi deathrock ja silleen.
Kivoissa sukissa on muuten se huono puoli, että ne ovat yleensä kengissä, eivätkä sieltä mihinkään näy. Onneksi sentään itse tietää mitä siellä kengissä lymyää.
 
 

 
 
Loppuun ehkäpä se suosikkini musikaalin lauluista, sekä sävellyksen että esittäjien puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti