sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Strange little girl where are you going?


Eilen kävin äidin kanssa Kaapelitehtaalla, siellä kun oli nyt viikonloppuna Yksilöllisen käsityön päivät -tapahtuma. Enpä moisesta tiennyt itse mitään, mutta äiti näki mainoksen lehdessä ja ilmaistapahtuma kun oli kyseessä, niin mukava siellä oli käydä. Kovin isosta tapahtumasta ei ollut kyse, mutta mahtui sinne siitä huolimatta kiinnostaviakin asioita. Niin ja paljon yleisöä, varmastikin juuri tuon ilmaisuuden vuoksi. Hyvä että eteenpäin pääsi. Yhden pienen ostoksenkin tein ja äiti osti itselleen korvikset, jotka voisin joskus ryöstää. Nykyään toisaalta tulee pidettyä turhan vähän ns normikorviksia, kun on nämä renkulat. Pitäisi taas kunnostautua sillä saralla, kun omistan kuitenkin kivoja korviksia.
Koruihin liittyy ostoksenikin, sillä kyseessä on mitä söpöin sormusteline! Pakkohan se oli ostaa, koska korppi <3. On myös aina hyvä tukea käsityöläisiä!


 
 
Noin korppi pitää sormuksia nokassaan, joskaan en ehkä tule käyttämään sitä sormustelineenä vaan ihan vain koristeena. Tuo sen ilme on niin veikeä, ettei sitä tahdo sormuksilla peitellä.
Päivän meikki oli normaalia kevyempi, eikä siis erityisen musta. Olen rakastunut tuohon ruskeaan luomiväriin, jonka löysin alennusmyynneistä. Olin etsinyt sopivan sävyistä ja ennen kaikkea mattaa ruskeaa luomiväriä ja sitten tuo tuli vastaan, maksaen vain säälittävät kaksi euroa! Ostin myös samaa sarjaa (i.d. bareMinerals) olevan glitterisen sinisen, johon jostain ihmeen syystä ihastuin. En meinaan ole mikään kimaltelevien luomivärien ystävä. Enpä tosin joskus olisi uskonut sitäkään, että tahdon erityisesti ruskeaa luomiväriä, sillä en ole ruskeankaan ystävä. 
 
Kevät voisi jo tulla, sillä alan kyllästymään talveen ja siihen, ettei oikein pysty toteuttamaan itseään pukeutumisella. Nyt sentään omistan takin josta tykkään paljon, mutta silti tuntuu siltä, ettei voi pukeutua niin kuin haluaisi. Talvipukeutuminen on niin rajoittavaa kun on pakko ajatella ennen kaikkea sitä, että on lämpimästi päällä. Niin ja sitten kevään jälkeen tulee kesä ja uusi aihe valittaa, eli liika kuumuus... Kevät ja syksy <3

5 kommenttia:

 1. Oooh! Aivan mahtava tuo sormusteline! :o Lintuharrastajana tahtoisin moisen kovasti! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös olekin :)
   Tuossapa on tekijän nettisivut, missä näkee myös muita tuotteita. Pakko joskus hankkia itsekin lisää.
   http://www.marja-leenasuvela.fi/5.9.2012/Etusivu.html

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Heitin tuohon ylemmäs linkin, jos olet kiinnostunut enemmänkin :)

   Poista
 3. On se aivan mahtava sormusteline :'D.

  VastaaPoista