perjantai 15. kesäkuuta 2012

I cannot bear the sun so I close my eyes

Eilen tuli siis käytyä Hietsun kirpparilla, mutta eihän sieltä tietenkään löytynyt yhtään mitään. Tuntuu aina siltä, että muut tekevät kaikenlaisia hienoja löytöjä, mutta itse en koskaan löydä mitään. Tai no jos totta puhutaan niin pari ihan kivaa pikkujuttua tuli vastaan, mutta en kuitenkaan ostanut kun muuta etsin. Oli kuitenkin piristävä kirpparireissu, kiitos yhden mukavan myyjän, jonka kanssa tuli juteltua pitkä tovi. Siitä tulee aina yhtä hyvä mieli kun joku kehuu meikkejä ^,...,^ . Se oli jo toinen kerta ihan vähän ajan sisällä. Hihhi.

Rakastan tuota paitaa. Helman pitsi ei valitettavasti tuossa nyt lainkaan näy.


Koska kirpparilta ei löytynyt mitään, tuli kierreltyä muutenkin kaupungilla ja se oli kerrankin tuottoisaa, eli tein monta hyvää ja halpaa löytöä. Itse asiassa vain yhdestä asiasta jouduin maksamaan täyden hinnan ja sekin oli halpa. Tiskiharja nimittäin.

Joka gootin must have -tiskiharja
Olen haeskellut jo kauan sopivaa paitaa, jonka suhteen olen kovin nirso, eikä täydellistä ole vielä tullut vastaan muuta kuin ihan liian kalliina, pahimpana lähes täydellinen D&G -paita. Ei ihan minun budjettini mukainen, harmi vaan. Muutenkin ostan mieluummin second handina, saa muka vähän persoonallisempaa, mitä ei ole kaupassa rekkikaupalla. No, tälläkään kertaa ei sopivaa paitaa tullut vastaan, mutta sen sijaan tein toisen hyvän löydön UFFista, nimittäin kunnosta päätellen täysin käyttämättömän perus pitsipaidan vain viiden euron hintaan. Kiina trikoon (:D ) paita tuo on, mutta ei kyllä uutena ole siltikään noin vähän maksanut. Tuollaista peruspaitaa olenkin kaivannut ja rakastuin tuohon hetkessä.

Paita päällä
Seuraava löytö olivat aurinkolasit. Olen kaivannut jo pitkään tuollaisia isompia laseja, jotka ihan oikeasti suojaavat auringolta. Olen taas vaihteeksi kovin nirso, joten kivoja on todella hankala löytää. Noita kyseisiä katselin jo viime kesänä, mutta en koskaan raaskinut ostaa. Hyvä niin, koska nyt ne kävelivät vastaan hieman yli puolet hinnasta pois, eli vain yhdeksän euron hintaan.
Arskat näkyvät tuolla alussa käytössä ja tässä niiden kiva yksityiskohta, johon tykästyin jo silloin viime kesänä.


Ja viimeisenä nappasin mukaani kahdella eurolla tuubimallisen huivin Sokoksesta. Se on tuollaista ohutta harsoa ja on maksanut uutena yli kymmenen euroa o__O. En ikinä olisi sitä hintaa maksanut, mutta kaksi euroa oli järkevä. Ajatukseni olikin tehdä siitä jotain, eli lähinnä itse harson takia sen ostin, en siksi että se on huivi. Saa nähdä saanko mitään aikaiseksi, mutta jotain suruhunnun kaltaista tekelettä ajattelin.


Minä ja aurinko emme muuten ole ystäviä keskenämme. Heti kun oli vähän aikaa auringossa niin sitten oli illalla pää niin kipeä ettei mitään rajaa. I vampyr. Jokakesäinen "ilo" tuo. En onneksi viihdy auringossa muutenkaan, koska en halua kärähtää. Kuumuus on kamalaa, mutta toisaalta pidän kesän valoisuudesta, etenkin iltaisin. Onko mitään ihanampaa kuin lämmin kesäilta ja luonnon oma konsertti.
Auringosta voi sentään saada ihan kivoja kuvia.


†††

Alkaa olla hieman jano kun on vetänyt tässä kahta pussillista pop cornia ja Angry Birds -karkkeja. Ovat ihan hyviä, mikä ei sinänsä yllätä kun ovat kuitenkin Fazerin tekemiä, että ihan laatutuotteesta on kyse.

Toissapäivänä löysin matoltani maailman söpöimmän otuksen, nimittäin vauvalukin!
Taidan olla hieman poikkeuksellinen kun olen heti ottamassa kaikki ötökät ja hämähäkit syliin. Kaikki muut tuntuvat suhtautuvan tyyliin "hyi" "iik" "apua". Pidän kaikista otuksista, ihan sama onko niillä karvat vai höyhenet tai vaikka kahdeksan jalkaa.

Tuitui pikkuinen : 3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti