keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

She's in Parties

Tullut hieman taukoa tähän, mutta nyt sain viimein itsestäni irti kirjoittaa. Perjantaina tuli oltua ystävän ylioppilas/valmistujaisjuhlissa. Menimme toisen ystäväni kanssa yhdessä kun juhlakalu on yhteinen ystävä ja matkakin sujui mukavasti. VR tosin yllätti taas, eivätkä tietokoneet toimineet. Jos minulta kysytään, se oli vain hyvä asia, että liput sai ostaa junasta. VR:n lippukassoilla jonottaessa ei ehkä olisi ehtinyt koko junaan, sillä aikataulumme oli melko tiukka. Perille Turenkiin siis päästiin ehjin ja myös kuivin nahoin.
Lähinnä istuskelua nuo jutut olivat, mutta yhtä kaikki oli mukavaa ja syötävää ja juotavaakin löytyi riittävästi (omalla kohdallani vain kolme siideriä, mitään humalajuomista kun en todellakaan harrasta, eikä se edes tuollaiseen juhlaan kuulu). Oli mukavaa, että vieraistakin löytyi pari vähän saman henkistä tyyppiä joiden kanssa jutteleminen sujui mukavasti. Tuli jopa yhden mukavan tyttösen kanssa sovittua, että mennään tässä kesällä kiertelemään ties mitä vintage-putiikkeja, hän kun myös asuu Helsingissä. Minä tykkään, lompakko ei. Tosin katseleminenkin on kivaa, vaikka ei mitään ostaisi.
Juhlapaikalta päädyttiin vielä baariin tasoa Ale, eli ei ihan minun paikkani. Oli siellä yksi kiinnostavan näköinen pitkätukka joka myös katosi heti :'( . Viski lohdutti.  Ja viuhka, koska hieman kuuma siellä kieltämättä alkoi tulla.

Epäedustuskuva

Yömme vietimme tuoreen kihlaparin (aijai sitä onnellisuutta ^,..,^ ) ja heidän kahden ihanan kissansa luona. Tällä kertaa ei jäänyt kissa sohvan sisään. Edellisellä yöpymiskerralla Ninja-parka jäi sohvaa koottaessa sen sisään maukumaan. Oli ihan surkeana sieltä pois päästyään.


Ninja

Juksu

Ninja ei ole kovin seurallinen, mutta Juksu on melkoinen sylivauva. Joutui raukka jatkuvasti syliin :D.

Kotimatkalla löysin harakkavauvan ja se piti tietenkin myös kuvata. Äiti- tai isäharakka ei oikein tykännyt vaan säksätti vihaisesti puussa. Pyrin ottamaan kuvan nopeasti ilman turhaa vauvan ahdistelua.

Harakkavauva

Tänään näkyi kaunis sateenkaari, mutta kamera ei tietenkään suostunut kunnolla yhteistyöhön ja kuvat olivat epäonnistuneita.
Nyt menen kuitenkin keittämään yrttiteetä ja huomenna palailen elokuva-aiheisen postauksen parissa.

2 kommenttia: