tiistai 11. joulukuuta 2012

Rawr


Maailmanpyörä & Mersu

 

Eilen hain paketin postista. Se on aina yhtä mukavaa, uuden tavaran saaminen. En tässä rupea selittämään tuon kyseisen paketin sisällöstä sen enempää, kun kyseinen asia tulee varmasti pian jossain postauksessa näkymään ja saa sitten esittelynsä. Joka tapauksessa olen happy happy ja oikein tyytyväinen <3

Kävin myös viimein tutustumassa Verkkokauppa.comin yhteydessä olevaan tietokone- ja pelokonsolimuseoon. Ah nostalgiaa. Melkein teki mieli suorittaa pienimuotoinen ryöstö, sellaisia aarteita siellä kuitenkin on. Suosittelen käymään katsomassa, jos Jätkäsaaren suunnalle sattuu eksymään ja kyseiset aarteet sattuvat kiinnostamaan.

"Museossa on esillä yli 500 tietokonetta, konsolia, peliä sekä oheistuotetta. Mukana on lukuisia klassikkokoneita ja harvinaisempia laitteita 80-luvulta nykypäivään saakka. Valikoimaa pyritään kartuttamaan säännöllisesti ja museo ottaa vastaan myös lahjoituksia."


Löysin ystävän
 
Tuollaisen haluan. Se olisi hyvää seuraa täysikokoiselle alienille, jollaisen aion vielä joskus metsästää itselleni, sitten kun olen tarpeeksi rikas ja onnekas. Elämä hymyilee jos on oma alien olohuoneessa <3. Ebaysta näemmä saisi noin tonnilla tuollaisen raptorin...

Ostin myös jotain hyvin tarpeellista Verkkokauppa.comista, nimittäin karkkia. Nom. Koska Dracula pillerit ovat olleet lapsesta asti yksiä lempikarkkejani, oletin näidenkin olevan hyviä, vaikka eivät oikeasti vereltä maistukaan. Hyviä ovat, mutta eivät voita sukulaisiaan.

Kuvan tarjosi google

Sain vaihteeksi taas idean piirtämiseen kuunneltuani tässä noin miljoona kertaa toistolla yhtä biisiä. En tosin kerro mikä se on, koska en halua manata etukäteen. Toivottavasti saan jotain aikaiseksi ja näette joku päivä jotain uutta.

~
 
Yesterday I got something from postal office. A little package. Well, not actually so little. I'm not gonna tell you now what was inside it, because you'll see in some future post. Something I needed and what I like alot.
I also went to see computer & game console -museun. Oh all that nostalgia. There I met nice little velociraptor which I wanted to take home with me.
All I bought was Dracula blod -candies. They are good, even thou they don't taste like blood :/2 kommenttia:

 1. Joulupukki, tuo mulle raptori. Tuo on ihan liian siistin näköinen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raptori ei mahdu savupiipusta :(
   Onneksi on lohtuna vanhoja Jurassic Park -leluja <3

   Poista