lauantai 29. joulukuuta 2012

And the raven, never flitting, still is sitting, still is sittingWohoo! En tiedä missä tynnyrissä olen elänyt kun en tiennyt Deine Lakaienin olevan tulossa Suomeen, mutta nyt odottelen lippua postista ^________________________^ . Ehkä oli jäänyt huomaamatta siksi, kun en ole moista odottanut tapahtuvaksi, enkä ole sen vuoksi pahemmin tarkkaillut keikkakalenteria. Eihän nyt sentään niin hyvä tuuri voisi olla, että kakkossuosikkibändini  tulisi tänne...(ja ykkönen niistä jotka edes voivat tulla) No, kerrankin onni potkii perseelle ja hihhii. Tule jo maaliskuu! Tampereelle asti pitää matkustaa, mutta ei se mitään, koska matkustaisin Deine Lakaienin takia vaikka Rovaniemelle, keinolla millä hyvänsä. Happyhappyjoyjoy! ♥


Kuvan tarjosi google


♃♄
 
 
Tapaninpäivänä tuli käytyä vähän kuvailemassa ulkona, kun oli nätti ilma ja piti saada vähän jotain militaarihenkistä, nyt kun on tuo uusi teemaan sopiva takki. Ei toki mikään uusi innostus, sillä olen ollut "aina" kiinnostunut mm. toisesta maailmansodasta ymsyms. Kylmä oli, minkä huomasi siitä, että höyryävä hengitys jäätyi kaulahuiviin. Onneksi rakas ystäväni Jack odotti kotona valmiina kulahtamaan kurkusta alas ja lämmittämään. Viskisieppo tunnetusti olen.
 
 
 
 
 
 
Otsikollekin on peruste, nimittäin korppi, joka taas ilahdutti läsnäolollaan. Korppihan ei ole tyypillisin Helsingin asukas, mutta tuo oli jo kolmas (tai neljäs...) kerta, kun kyseisen linnun täällä päin havaitsen. Oletan, että kyseessä on sama yksilö, mutta sitä en tiedä, asusteleeko hän täällä suunnalla ihan vakituisesti, vai käykö vain vierailulla. Tyhmä olen, enkä tajunnut kuvata videota korppisesta, kun hän niin siellä raakkui "nevermore" :D. Kovin oli puheliaalla tuulella, minkä vuoksi tuli nähdyksi. Ei sitä muuten olisi tajunnut ylöspäin katsoa, mutta kun heti tuli "jee, korppi!" -hetki, kun sen raakkumisen kuuli. Sen verran helposti on variksesta erotettavissa.
 
 
Siellä hän on korkealla tarkkailemassa valtakuntaansa


~
 
Few days ago I heard that Deine Lakaien is coming to Finland. DL is my most favourite band after Sopor, so I'm absolutely going to see them. I can't wait and I'm soooo excited! I've always hoped they come here, but I never believed it would happen. Yay! Oh how I wish it was march already!
 
Because of my new coat, I wanted militaristic pictures, so I had to take some. Well, of course I didn't took them myself, but I was modeling. It was fun, but weather was bit too cold so pretty soon I needed to get back home to drink some bourbon, good ol' Jack.
On my way back home I saw raven. I have seen him/her already three or four times. This time he/she was very talkative.
 


~
 
Tähän loppuun vielä kuvien teemaan sopivaa musiikkia hienoilta bändeiltä. Martial industrial ja muu samaan suuntaan menevä on kyllä musiikkia sieltä miellyttävimmästä päästä.
 
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. https://www.youtube.com/watch?v=MDCdD51Wi_w&feature=g-upl

  Tuli jotenkin mieleen tästä teemasta ja kuvista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuosta linkistä, se oli ilo korville!

   Poista