sunnuntai 29. heinäkuuta 2012

Heil Taranis!

Niin koitti viimein se päivä kun piti pukeutua valkoiseen toppiin. Se sattuu olemaan oikeastaan viilein vaatteeni ja silti oli liian kuuma, paitsi ehkä varjossa. Nyt säät ovat menneet siihen, ettei ole enää olemassa sopivia vaatteita, ellei halua puolialasti ulos lähteä, eikä se ole erityisen suositeltavaa.
Pakko oli kuitenkin eilen ulos lähteä, sillä menimme isoveljeni kanssa katsomaan The Dark Knight Rises -elokuvan.


Edellisten osien perusteella odotukset olivat melkoisen korkealla ja täytyy sanoa, että tämä kolmas osa täytti odotukset oikein hyvin. The Dark Knight on paras osa, mutta uusimman tulokkaan ei sen rinnalla tarvitse hävetä. Tekisi mieli puhua elokuvasta enemmänkin, mutta en viitsi, koska en halua vahingossakaan spoilata ketään. Voin kuitenkin suositella elokuvaa lämpimästi, joskin eiköhän jokainen asiasta yhtään kiinnostunut tuon joka tapauksessa käy katsomassa. Etenkin jos on nähnyt edellisetkin osat.
Oikeastaan ainoa asia johon suhtauduin skeptisesti, oli Anne Hathaway, josta tulevat mieleen lähinnä Prinsessapäiväkirjat, toisin sanottuna hömppäleffat. Hathaway kuitenkin lunasti paikkansa ihan uskottavasti, joten näin jälkikäteen asiasta ei ole mitään valitettavaa. Totta puhuakseni en keksi elokuvasta mitään moitittavaa.Hiukset - yllätys yllätys - latistuivat matkan varrella ihan mukavasti. Ei ihme, kun olivat puhtaat ja vain tupeeratut ilman mitään lakkaa. Hiukseni ovat mallia maailman liukkain, eli tupeeraus ei todellakaan pysy kauan ilman lakkaa. Silloin paremmin, jos hiukset kreppaa ensin. Pitäisi ostaa lakkaa, mutta olen todella laiska käyttämään sitä, sillä pidän siitä tunteesta kun hiuksissa ei ole mitään mönjää. Pidän tosin myös siitä kun hiukset pysyvät niin kuin niiden haluaa pysyvän. Hankalaa :/
Taisin näyttää aika Burton-fangirliltä eilen, kun oli Edward -paita ja rakas Jack -laukkuni. Ei sentään ollut Burtonin Batman, jonka katsomassa kävi :D
Suosittelen muuten lämpimästi vadelman makuisia m&m's -karkkeja, sillä ne ovat omnom. Veljeni oli niitä elokuviin evääksi ostanut.
Itse ostin mustan hiusvärin ja ripsiliiman. Ärsyttävää, sillä ei siitä ole pitkä aika kun viimeksi ostin liiman, mutta sen korkki oli jotenkin vammainen eikä siten tiivis, ja niinhän se liima sitten kuivui pilalle. Pääsen viimein käyttämään uusia ripsiäni. On ollut alaston olo viime aikoina, kun omat ripset ovat niin olemattomat.


†††

Illalla, tai oikeammin yhden aikaan yöllä, kun olin suuntaamassa nukkumaan, tuli kovin ukkonen ja sade varmaan vuosiin. Jotenkin tuntuu siltä, että tuollaisia ilmoja on ehkä kerran viiteen vuoteen tai jotain. Itse rakastan ukkosta. Toiset pelkäävät, mutta itselläni se vaikuttaa suurinpiirtein päinvastaisesti. Nyt oli lähellä, etten juossut ulos, mutta tyydyin kuitenkin parvekkeeseen. Oli jotenkin vaan niin mahtavaa katsella salamoita ja työntää itsensä kaiteen yli sateeseen ja tuntea luonnon voima upeimmillaan. Ukkosesta tuntuu saavan itsekin voimaa.

Saatoin hieman kastua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti