tiistai 24. heinäkuuta 2012

Lucky 13 + 1

Onnekkaasti 13 lukijaa kertynyt ^,...,^ . Ihan hämmentävää, että jopa noin montaa ihmistä voi kiinnostaa lukea mitä täällä kirjoittelen.

Ilahdutan nyt lukijoitani kesäisen gootikkaalla kuvalla. Rakas roolipelilapseni Holden. Kuulostaa tosi kypsältä kun mainitsee roolipelit, mutta se on hyvä harrastus jos sen toteuttaa kunnolla ja rakastaa kirjoittamista ja haluaa käyttää mielikuvitusta. Ja sitä kautta on saanut myös rakkaita ystäviä.

Drink Coca-Cola!
Oivoi, pieleen meni. Viestin esikatselussa huomasin, että lukijoita onkin jo 14. No, hyvä yritys kuitenkin :'D.

Tänään on tullut piitkästä aika kuunneltua The Sisters of Mercyä. Viime kerrasta tosiaan on todella kauan. On oikeastaan todella harmillista miten joku bändi joskus jää pitkäksi aikaa unholaan, mutta toisaalta se uudestaan löytämisen ilo on kivaa.
Kaipaisin myös jotain uutta bändilöytöä. Tietenkin sitä aina välillä löytää artisteja joita jää kuuntelemaan, mutta kaipaisin sellaista, joka todella heti iskee tajuntaan, eikä ole vain ihan kivaa. Sellainen, joka on rakkautta ensi korvauksella (hieno uusiosana!) ja jolla on ehkä jopa suurempi vaikutus elämään, kuten Sopor Aeternuksella muinoin. Jos pitäisi elää loppuelämänsä vain yhtä artistia kuunnellen, valinta ei olisi vaikea.

4 kommenttia:

 1. Ehtisin livahtaa lukijaksesi sitten juuri sopivalla hetkellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin pääsi käymään, mutta hyvä vaan :D

   Poista
 2. Eksyin blogiisi ja jäinpä samantien lukijaksesi, vaikutat sen verran mielenkiintoiselta persoonalta. :) Upeita nuo piirustuksesi. Osaisinpa itse piirtää yhtä taidokkaasti!

  Tuo edellisessä postauksessa näkyvä hattusi on kyllä ihana. Täytyy joku päivä tuunata noita omiani pitsillä ja muilla härpäkkeillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa että tykkäät ^___^

   Ja hyvä jos sait inspiraatiota. Kiva antaa sitä välillä muillekin eikä vain saada itse.

   Poista