perjantai 6. heinäkuuta 2012

I want it painted black

Musta väri on pientä hitusta lukuun ottamatta loppu :D

Nyt siis tuolla aikaisemmin lupailemani postaus maalauksista, jotka ovat kaikki vesiväritöitä. Puolustuksekseni kerron, etten ole leikkinyt vesiväreillä kuin jonkun reilun puoli vuotta ja sitä ennen en koskaan. Tai no, kyllä koulussa surkeilla nestemäisillä vesiväreillä joilla sai vain levinnyttä sotkua aikaiseksi. Nyt olen käyttänyt ihan ammattitasoisia värinappeja ja ero on niin huima ettei mitään rajaa. Valitettavasti en tosin ole pitkään aikaan maalannut tuon mustan loppumisen vuoksi, kun olen ollut liian laiska ostamaan uutta nappia. Aina sitä ajattelee, mutta sitten kuitenkin jättää seuraavaan kertaan kun se on muka niin kallis. Faktahan on, että se hinta on pakko maksaa jos tahtoo maalata lisää. Enkä halua sekoittaa eri merkkejä keskenään, vaikka se ei ehkä periaatteessa haittaisikaan.

Maalauksilla on sama vika, eli taustat loistavat poissaolollaan. En ole koskaan ollut hyvä tekemään taustoja yhtään mihinkään, mutta ehkä vähitellen pitäisi uskaltaa senkin uhalla, että koko maalaus menee päin jotakin :D
Kaikki näyttävät todellisuudessa vähän paremmilta, toiset vähemmän ja toiset enemmän. Syy tähän on yksinkertaisesti se, etteivät nuo mahdu skanneriin ja en koskaan onnistu ottamaan kameralla edustavia kuvia. Talvella oli niin huono valo. Nyt kesän valoisuudessa varmaan laatu olisi parempi, mutta ei jaksa ottaa uusia kuvia.


Ihan ensimmäinen testi ja sen kyllä huomaa. Nuo vampyyrin hiukset ovat kamala makkara -___- . Ja taustan epätasaisuus hirvittää. Hyh hyh.


Vähän batcave- fiiliksiä ja ajattelemattomuutta, eli epämääräisiä mustia tuhruja kun en osannut varoa kättäni. Luulisi että olisin osannut, kun on koko ikänsä vasenkätisenä saanut varoa kirjoittaessa. No, ei nyt ehkä ihan koko ikää kun tekniikka on kehittynyt :D


Tupakoiva ylimielisen näköinen haltiaherra. Tuosta en pahemmin keksi valitettavaa, mitä nyt punainen on vähän epätasaista.


Nuori Nick Cave ja Where the Wild Roses Grow.


Poika (jota moni luuli tytöksi) ja yksisarvinen. Tuo on ystäväni seinällä, koska tein sen lahjaksi hänelle. Parissa päivässä paniikin kourissa kun tuttuun tapaan aloitin viime hetkellä :D


Tämä ei edusta lainkaan vaan näyttää luonnossa paljon paremmalta kuin kuvassa. Ja lisää tupakointia.

Älkää lapset polttako, sillä tupakka tappaa!
Itsehän olen maistanut tupakkaa vain oraalisesti... Tuli vähän huono olo. Polttanut en siis koskaan ole enkä todellakaan aio. Tupakassa ei ole mitään tyylikästä muuta kuin James Deanin suupielessä. Tykkään kuitekin piirtää/maalata niitä toisinaan.


Montaa noita ei tosiaan ollut kun käytin mustan loppuun, mitä kukaan tuskin nyt ihmettelee kun on noiden värimaailman nähnyt. Pitää nyt saada ostettua se uusi musta, jotta pääsee jatkamaan ja kehittymään, mihin on vielä paljon varaa. Olen aloittelija, mitä vesiväreihin tulee.


†††

Rakastan kidneypapuja! Vedin juuri tölkillisen kylmiltään. Ei vaan voi mikään maistua niin hyvältä. Omnomnom!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti