lauantai 21. heinäkuuta 2012

I like my coffee black just like my metal

Harmaa ja sateinen päivä taas. Ihana tämä Suomen kesä. Eikä koskaan näemmä voi olla tyytyväinen. Silloin valittaa jos aurinko paistaa ja on kuuma, mutta myös silloin jos vaan on kylmää ja sateista... Miksei voisi olla aurinkoista, mutta myös tarpeeksi viileää, ettei tarvitse paahtua hengiltä. Helteellä on aina yhtä hankala pukeutua. Voisi tietenkin vetää päälle valkoisen ja ilmavan topin, mutta sitten pitää vältellä aurinkoa, ettei vaan pala. Tiedän, on keksitty aurinkosuojatkin, mutta inhoan käyttää sellaista tahmaa. Parasta on jos voi hengailla pitkähihaisessa kuolematta kuumuuteen. Ei vaan viihdy liian kevyissä ja vähäisissä vaatteissa. On kivaa vaatettaa itsensä varpaista leukaan asti :D

Torstai oli taas pieni shoppailupäivä. Ei ollut erityisemmin suunnitelmissa shoppailla, mutta tuli ostetta silti kaikenlaista tarpeellista ja ei niin tarpeellista. Päivä oli mukava ja sään puolesta oikein mukava, kerrankin. Oli vaan pakko pistää hattu päähän koska hiukset ovat niin kulahtaneet. Pitäisi saada aikaiseksi värjättyä. Onneksi pää ei paahtunut hatun alla vaan itse asiassa se taisi auttaa, kun ei ollut illalla pää kipeä vaikka vietti aikaa auringossa.
Ja kyllä ihmiset vaan jaksavat tuijottaa. Itseäni se ei häiritse vaan on kiva vähän provosoida ihmisiä, mutta ihmetyttää vaan. En yleensä koe näyttäväni edes niin erityiseltä. Tosin jalkoja ne usein tuijottaa. Helsinki on muka iso kaupunki jossa on paljon erilaista porukkaa, mutta silti platformit saa ihmiset tuijottamaan kuin eivät olisi koskaan ennen kenkiä nähneet. Yleensä ihmiset ei mitään sano, mutta tuolloin torstaina tuli kyllä paras kommentti koskaan, lähinnä järkyttyneen sävyinen "jesus christ" eräältä mieheltä xD. Itse en valitettavasti sitä kuullut, mutta sain silti hyvät naurut.


Linnun luu knallissa <3
Musiikkitalon nurmikolla oli mukava istuskella kaupungilla vaeltelun jälkeen. Varjossa tietenkin, joskin siinä tuli jonkin aikaa istuskeltua jo turhan viileä. Siinä vaiheessa oli aika suunnata kotiin.
Noin nurmikolla istuessa tulee aina sellainen olo, että pitäisi olla eväitä mukana, tai edes jotain juotavaa. Nyt ei ollut, mutta kävimme aikaisemmin herkuttelemassa Forumissa jäätelöllä. Oli ohittamaton tarjous, kun sai iiison pallon (isomman kuin olen koskaan mistään aikaisemmin saanut) jäätelöä ja espresson hintaan 4,80€. Espresso on liian pieni. En yleensä juo sitä vaan cappuccinon, mutta jos juon, niin tuplanahan se pitäisi saada. Cappuccinoa lukuun ottamatta juon kahvini aina mustana. Ei sokeria, ei maitoa.

Musiikkitalo
Lohikäärmepilvi :DAinoa ostoajatukseni lähtiessä oli meikkisienet, joita myös tuli hankittua. Gina Tricot tarjosi ne puoleen hintaan ja ovat juuri sopivan kokoisia tuohon Grimasin meikkivoiteen purkkiin. Nyt myös ostin viimein sen mustan kynsilakan. On hyvä, etten aikaisemmin ole saanut aikaiseksi ostettua sitä, sillä nyt Sokoksesta löytyi isolla alennuksella, vajaalla kolmella eurolla. Käytän siis Maybellinen Colorama-kynsilakkoja, joissa mielestäni on todella hyvä hinta-laatusuhde. Tekisi mieli lakata kynnet, mutta kun kaksi on mennyt katkeamaan niin  näyttää typerältä. Yhyy.
Glitterissä oli loppualet, mutta siellä ei yleensä ole pahemmin itselleni mieleisiä koruja. Totta puhuakseni ei juuri missään ole ja olen vähän hienohelma siinä suhteessa, että nautin koruni mieluiten hopeisina. Kaikki sormukseni ovat hopeaa yhtä kirurginteräksistä lukuun ottamatta. Voisi jaksaa tehdäkin pienen postauksen sormuksista, jos jotain vaikka kiinnostaa.
Glitteristä ostin kaksi rannekorua, ne ainoat jotka tuntuivat omilta. Lehtikoruista tulee aina haltiat mieleen ^____^ .  Euron maksoivat kappale.


Parhaan löytöni tein UFFista, jossa oli viiden euron päivät. Löysin oikeastaan juuri sen mitä olen etsinytkin, eli kivan vähän arkisemman pitkän mustan hameen, joka ei kuitenkaan ole ihan tylsä. Hame on lajia Ella Singh. Ei ollut ennestään itselleni tuttu juttu, mutta kun vähän googlella leikin niin totesin, ettei tainnut viisi euroa olla lainkaan huono hinta tuosta. Kyllä sen myös huomaa kun pukee päälle niin sanottua laatua. Senkin huomaa, että tuo hame on 40% silkkiä. Ja mikä parasta, made in Germany.Hameesta löytyy aluskangas, jossa on puolesta välistä alaspäin tylli tuomassa hieman muotoa. Pitkä tuo on, mutta ei voisi olla enää täydellisempi 13cm pohjien kanssa. Rakastuin <3. Ja sopii myös oikein hyvin korsetin seuraksi.
Tuon jälkimmäisessä kuvassa olevan pitsikankaan palasen sain äidiltä. En vielä tiedä mitä teen sen kanssa, mutta ehkä yritän siitä tehdä jonkinlaisen hunnun tapaisen, koska se on ihanan ohutta ja kevyttä. Sopii se tosin noin hartiahuiviksikin. Pitää miettiä.

Tolkien + neofolk = rakkauttaEi kommentteja:

Lähetä kommentti