sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Are friends electric?

 

Eilen tuli käytyä Digiexpossa, kiitos sen kun ilmaiseksi pääsi. Kerran aikaisemminkin olen samasta syystä käynyt. Ovathan ne sinänsä ihan kiinnostavat messut aiheen puolesta, mutta eivät sellaiset, että haluaisin maksaa sisälle. Niin paljon siellä ei ole mielestäni nähtävää. Kaiken lisäksi Hifiexpo on paljon mielenkiintoisempi ja siellä tuli vähän sellainen lapsi karkkikaupassa -fiilis ja tuli sellainen olo että lottovoitto, come to mama! Voisi vähän auttaa, jos lottoaisi aktiivisesti eikä vain muutaman kerran vuodessa... Joskus lapsempana lotto oli viikottainen perinne. Toisaalta, ei sieltä kauheasti koskaan mitään voittanut. Olen aina ollut huono voittamaan ja koko elämän ajaksi varattu voitto-onneni taisi kulua siinä, kun kerran voitin Nintendo Wii:n :D
Näin sentään Dixiexpossa herra angrybirdsin eli Peter Vesterbackan. En tosin ole koko peliä koskaan pelannut. Olen lainannut muiden puhelimia vain Nyan Catin pelaamiseen.
Tuolla tuli vastaan ehkä astetta tavallista tyylikkäämpi vanha rouva, jolla oli kaulassa Baphomet -pentagrammi. Pisti kyllä vähän miettimään, että pitikö rouva sitä vain hienona koruna vai oliko sillä joku syvällisempikin merkitys. Haluan uskoa jälkimmäiseen, sillä on mukava ajatus, että ulkonäkö niin sanotusti pettää.
Häiritsevää muuten, miten tuosta Digiexpon mainoksesta tulee mieleen BB, joka on kyllä pahinta kuraa mitä televisiosta on koskaan tullut. Lopettaisivat koko roskan tekemisen ja käyttäisivät ne rahat vaikka joidenkin laatusarjojen ostamiseen kanavalle.

 
 
Eilisen naama ja on se hassua, miten mielipiteet voivat muuttua. Joskus vannoin itselleni, ettei enää koskaan mitään keskijakausta ja mitä näemmekään! Hiukseni tosin ovat ärsyttävästi toispuoleiset kun kasvatan tätä lyhyttä sivua pois. Onneksi sitä saa kuitenkin vähän piiloon. Juurikasvuakin on, mutta sitäkin pystyy vähän piilottelemaan, kiitos KC Professionalin color maskin. Käytin sitä punaisten hiusten kanssa ja ihmeitä se melkein teki. Toimii myös mustassa. Ja värejä on tosiaan monia, joista valita. Suosittelen lämpimästi, jos ei ole vielä tullut kokeiltua.

Kuvan tarjosi google

2 kommenttia:

 1. Noi Color Maskit ovat kyllä saaneet hyvänkuuloista palautetta, harmi kun niitä ei ole sinertävissä sävyissä vai onko? Ja keskijakaus ei lainkaan huono!
  Awardinkin teikälle pukkaan nyt: http://untameablelife.blogspot.fi/2012/11/so-sweet-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luumu löytyy, että se ehkä sopisi värillesi.
   Ja kiitos awardista!

   Poista