keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Echoes from the past


Tänään sain pitkästä aikaa otettua itseäni niskasta kiinni ja yritin piirtää, kun oli niin hieno idea ja näkemys mielessä, joka piti saada paperille. Nyt voi todellakin sanoa, että piti, koska eihän siitä mitään tullut. Joskus on ärsyttävää kun on mielessä tarkka kuva, mutta sitä ei vaan saa ulos. Muutenkin on liikaa ideoita sekä piirtämiseen että kirjoittamiseen, mutta en koskaan saa aikaiseksi mitään. Turhauttaa.
Ei päivä kuitenkaan täysin tuloksettomaksi jäänyt, kun tuhersin vain jotain itseeni turhautuneena, joskin pieni ajatus mielessäni.  Totesin sen sitten näyttävän ihan kivalta ja viimeistelin sen raa'asta luonnoksesta pidemmälle. Aluksi piti tehdä jotain erilaista ja yllättävää ja päädyin taas tutulle linjalle... Voivoi. Seuraavaksi todellakin piirtää jotain muuta kuin jonkun meikkaavan miehen :D. Tuo kyseinen tapaus tosin on ollut jo jonkin aikaa mielessä piirrettäväksi, joten tuli sekin nyt sitten tehtyä. Ei tuo nyt mikään mestariteos ole, mutta eivätpä nuo koskaan.


Ajattelin nyt yrittää kirjoittaa jotain englanniksikin, kun muutama ulkomaalainen lukijakin taitaa tuolla joukossa olla. Saan nolata itseni kun en kuitenkaan osaa mitään :D

***

I decided to write something in english, too. Finally :D. Just for my foreigner readers and readers to be. If there's gonne be some...
Today I tried to draw something and I had one great idea on mind, but as usual, I ended up drawing black haired guy with make up. I'm boring, I know. But... He's Echo, my OC. I don't think he usually dress victorian, but it looks quite nice, I think. He's cursed and sometimes he takes monster form, which I actually tried to draw first. It's something very inhuman at least on the outside. I love to draw monsters and fantasy creatures/animals!

4 kommenttia:

 1. Hieno! Saat sä nyt enemmän aikaan kuin esim. allekirjoittanut saa piirtämisen osalta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tuntuu silti siltä, että saan säälittävän vähän aikaiseksi mitään. Etenkin kun mietin sitä, miten paljon joskus muutama vuosi sitten piirsin.

   Poista
 2. Tykkään, jotenkin mukavan steampunk-henkinen!
  Meikkaavat miehethän ne justiinsa on parhaita x)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että tykkäät :). No nyt kun sanoit niin kieltämättä tuo ehkä vähän on, mitä en itse tullut ajatelleeksi.
   Niin ne tosiaan ovat :D

   Poista