torstai 1. marraskuuta 2012

The taker of souls we shall see, on samhain eve

 
Halloween, samhain jne. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kuten jokavuotiseen perinteeseen kuuluu, piti jälleen syödä Arnold'sin halloween -donitsi. Se ei ole enää samanlainen kuin joskus ennen, mutta nyt siinä on oikein söpöjä pieniä luita koristeena! Siitä plussaa, vaikka maku oli ennen parempi. Haluaisin itselleni noita luita, että niillä voisi koristella kakkuja.
 


Donitsin mussutin jo viime viikonloppuna ja eilen tuli juhlistettua halloweenia myös ruoan merkeissä. Mitään juhlia ei ollut tarjolla, kuten ei yleensäkään (viime vuosi poikkeuksena kun oli vampyyrinä halloween-bileissä), joten ihan kotosalla tuli oltua. Olikin mukavaa kaikessa rauhassa nauttia hyvää ruokaa, joka tietenkin edusti parhaan mukaan jotain kauteen sopivaa, sadon viimeistä antia. Toisin sanottua bataattia ja kesäkurpitsaa (sai korvata kurpitsan). On tuossa sitten myös vähän muuta, mutta nuo ovat pääraaka-aineet ja hyvää on. Nomnom.
Piti tietenkin myös vähän koristella teeman mukaan ja muistaa kynttilät. Tai no tuikut tässä tapauksessa, kun en raaski polttaa mustia kynttilöitäni jotka ovat kauniissa kynttelikössä.

Lepakko puussa


Boo -fangirlillä pitää tietenkin olla halloweeninakin Boo kummittelemassa! Omistan niitä vain kolme. Nyyh. No, joku kaunis päivä vielä hakkautan itseeni pienen Boon, se on varmaa.
Rakastan tuota pikku kisua, se on niin söpö noiden mustien aliensilmiensä kanssa <3. Sopi hyvin teemaan myös oranssin värinsä puolesta.


Food omnom! Älkää rakkaat lukijat huomioiko aterimien väärää järjestystä, johon ne epähuomiossa ensin heitin ja mukavasti myös sitten räpsäisin kuvan niin. Ja nyt tietenkin varmasti kiinnitätte asiaan huomiota. Hehe.

Jälkiruoaksi leivoin onneksi herkulliseksi osoittautuneen mango-valkosuklaakakun. Kertaakaan en ole mitään hirveää tehnyt, vaikka noudatankin keittiössä yleensä ohjeet on yliarvostettuja -periaatetta. No, toki nyt kakkutaikina ohjeen mukaan (jonka nyt muistaakin ulkoa), mutta täyteet voi heittää mielikuvituksen mukaan omasta päästä. Ruoatkin on kiva keksiä itse.


Hämähäkki auttaa ystävällisesti tajuamaan, mitä tuo epämääräinen koristelu yrittää esittää. Ensin suunnittelin tehdä kaakaolepakoita, mutta kun tuota suklaarouhetta jäi yli, niin väänsin sillä sitten nopeasti pienen seitin kakun päälle.


Sisällä on säilykemangoista tehtyä sosetta ja kermasta, mangotuorejuustosta ja valkosuklaasta tehtyä täytettä. Kostutukseen ajattelin joskus mangolikööriä, mutta se jäi nyt tekemättä. Pitänee sitten joskus kokeilla uudestaan sen kanssa. Nyt mentiin vain säilykemangojen mehulla.

Jotta ei menisi liian herkulliseksi ja ruumiit kuuluvat halloweeniin, niin pistetään kuva variksesta joka syö jotain lintusta. Ei tosin herkkähermoisten onneksi näy pahemmin.

 
 
 
Tietenkin myös itse koristauduin teeman mukaisesti tusinalepakolla


 
 

4 kommenttia:

 1. Mahtava tuo kissa! Kunnon manaajameiniki noine silmineen! Hypnotisoi vielä Boon jahka saa katsekontaktin! XD
  Hyvännäköisiä herkkuja! Ja en ois ikinä tullu ajatelleeksi aterimien järjestystä jos et ois sanonu! ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä kumpi oikeasti voittaa :D. Boo hyökkää kunhan vaan kissa kääntää selkänsä.
   Ja kiitos. Hyviä olivatkin :P

   Poista
 2. Hienot koristelut ja ruoat! Itse en vaivautunut väkertämään mitään halloween-aiheista syötävää vaikka kovasti piti..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ^,....,^. Onneksi halloween on joka päivä, niin kyllä niitä syötäviäkin ehtii tekemään :D

   Poista