torstai 8. marraskuuta 2012

Denn die Toten reiten schnell


Happy birthday mr (dead) Stoker!
Vähintään jokainen googlea tänään käyttänyt tietää, mikä päivä tänään on ^,.....,^ 

Googlen logot ovat tänään oikein mukavia. Tuosta on jopa helposti tunnistettavissa kaikki tärkeimmät kirjan hahmot, Renfield, dr. John Seward, Abraham van Helsing, Lucy Westenra, Arthur Holmwood, Quincey P. Morris, Mina ja Jonathan Harker sekä tietenkin itse kreivi Dracula vaimokkeineen ja susineen.

Pitäisi taas vaihteeksi lukea Dracula. Elokuvan viime katsomisesta ei ole pitkää aikaa, joten sitä en ehkä ihan heti ole taas katsomassa. En valitettavasti jostain kumman syystä omista kuin Coppolan Draculan. No, se on hyvä ja erityisen win win on Tom Waits Renfieldinä, olenhan ollut herran fani jo kymmenen vuotta. Siinä yksi sellainen pakko kokea kerran elämässä -juttu, eli nähdä Tom Waits livenä.


Nyt takaisin eilispäivään, mistä ei sinänsä ole kauheasti kerrottavaa. Pari ostosta vain ja niistäkin iso osa syötävää, joten lähinnä pommitan kuvilla. Se sentään oli erityistä, että lähdin ensimmäistä kertaa elämässä piirretyillä kulmilla ulos. Jos totta puhutaan, tuo taisi olla kolmas kerta elämässä kun minkäänlaisia kulmia naamaani tuhersin (eikä tarvinnut edes korjata), joten sen huomioon ottaen voin olla ylpeä lopputuloksesta. Taidanpa myös ottaa tuon vähän tavaksi, koska kieltämättä pidän niistä.
Aurinko on niin kiva kun se saa ilman mitään muokkaamista naaman näyttämään ihanan tasaiselta ja virheettömältä (toki tuossa nyt on myös meikkivoide ja puuteri...).

Pakollinen teinipeilikuva

Tuossa muuten kätevästi näkyvät myös sormukset, jotka eksyvät sormiin joka kerta kun ovesta ulos poistun (paitsi pitsihanskapäivinä). Vielä on vasemmassa etusormessa kaksi ja oikeassa peukalossa yksi, jotka eivät tuossa näy. Haluaisin lisää tuohon toiseen niveleen jääviä sormuksia, mutta ei tarpeeksi pieniä löydy, etenkään sellaisia jotka tyylillisesti sopisivat. Olen hyvin tarkka siitä millaisia sormuksia käytän ja tosiaan sekin, että käytän vain hopeaa, yhtä kirurginteräksistä lukuun ottamatta. Tavoitteena sormuksin kuorrutetut kourat Lagerfeldin tapaan :D


Sitten ostos, eli kuudella eurolla UFFista ostettu takki/bolero. Pitsiä ei tunnetusti voi olla liikaa, joten sitä tuossa takissa myös on. Etupuolella on pitsi mustan kankaan päällä ja hihat ovat pelkkää pitsiä, eli läpi näkyy. Iso plussa takille lapusta, jossa lukee made in Finland.
Kuvan laatu on surkea, mutta oli hankala kuvata niin, että pitsistä saisi selvää. Pimenevät illat eivät ole kuvaamista varten.


Ostin sitten myös noria ja matchaa, mutta niissä nyt ei ole mitään ihmeellistä, joten ei niistä sen enempää ainakaan tässä välissä.

♃♄
 
 
Koska aikamatkailu on hauskaa jopa ilman DeLoreania tai punaista puhelinkoppia, palataanpa vielä tähän päivään.
En tiedä edes miksi, mutta kerronpa silti mitä olen tänään syönyt. Ruoasta on kiva puhua koska ruoka on rakkautta.
 
 
Siinä se nori nyt sitten patsastelee. Nomnom. Oli pakko ostaa kun soijakalat ja nuudelit odottelivat kolmatta pyörää ja vanhat norisuikaleeni olivat jo loppu. Niitä ei nyt Tokyokanista löytynytkään, joten piti ostaa tuollaista purua, joka oli myös toki hyvää ja ehkä jopa kivempaa nuudeleihin.
 
 
Omnom japaniksi. Nuudeleita, soijaa ja noria. Mitään muuta ei herkulliseen päivälliseen tarvitse. Yksi miinus tosin on annettava. Nopeasti tehdyksi ja syödyksi ruoaksi tuosta tulee ihan liikaa tiskiä. Ja kyllä, minä aion koko ikäni tiskata astiat käsin. Tiskikone on parhaimmillaan kun kissa voi nukkua mukavan lämpimässä paikassa sen päällä. Tiskikoneettomuus säästää sähköä ja astiat kiittävät.
Nuudeleiden jälkeen nautin tietenkin matchaa japaniteemaa jatkaen, kunnes illallisen nautin italialaisittain valkosipulifocaccian muodossa. Kyllä me jotkut vampyyritkin pidämme valkosipulista!
 
 
 
Koska päädyin jostain syystä kuuntelemaan Tom Waitsia äsken...
 
 
4 kommenttia:

 1. Ärsyttää kun mulla on Dracula vieläkin kesken. Luin sitä joskus ja pääsin melkein loppuun mutta kun ei. -___- Noi kulmat sopii hyvin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei Dracula ehkä mikään kevyin kirja ole luettavaksi, mutta ehdottomasti kannattaa joskus lukea loppuun asti!
   Kiitos. Hyvä, jos muutkin ovat tuota mieltä, etten ihan idiootin näköisenä kadulla hyppele :D

   Poista
 2. Vau, noi kulmat on kyl todella siististi piirretty :) Itse kun piirrän kulmat, niin joudun sata kertaa pyyhkimään ne pois ja aloittmaan alusta kun ei millään saa samanlaisia tehtyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Pakkohan ne on uudestaan tehdä jos ei onnistu, koska mikään ei ole häiritsevämpää kuin epäsymmetriset kulmat. Etenkin omassa naamassa :D

   Poista