tiistai 20. marraskuuta 2012

Pur pur purple


Ai mikä sininen innostus...? Se taisi tulla ja mennä koska en tykkää tuosta sinisestä fontista. Harmi vaan, että tykkään sininsestä bannerista ja sen kylmästä fiiliksestä. Ja sitä en kestä, jos värejä ei ole koordinoitu, joten... Yhyy.
Eilen lähdin kaupungille sillä ajatuksella, että ostan sinisen eyelinerin, mutta mitäs kävikään. En ostanut sitä, sillä menin rakastumaan lilaan huulipunaan joka oli pakko ostaa ja sehän tarvitsi seurakseen lilan eyelinerin.
Huulipuna on merkkiä Viva la Diva ja eyeliner ihan vain Kiina Trikoosta, joten saa nähdä mikä sen taso on. Halpa ei onneksi aina ole huonoa, mutta saa nähdä sitten kun tulee käytettyä. Huulipunaa sohin jo eilen kotiin tultuani huuliin ja on pakko kehua, että hyvältä tuntui ja hyvin pysyi sen ajan mitä oli. Vaikka miten tuli ilmeiltyä niin huulipuna ei kerääntynyt huulten juonteisiin yms, vaikka oli huulirasvaakin alla. Seuraavaksi kun kaipaan jotain väriä, niin taidan kääntyä samaisen merkin puoleen. Ehkäpä ostan mustan, joka oli hyvin mielikuvituksellisesti nimeltään "goth" :D. Hinta/laatu-suhde on hyvä ja tuoksukin kiva.


Soporin ei niin piilomainontaa :D
 
 
Ja sitten tietenkin niitä iänikuisia naamakuvia, jotta näkee värin käytössä. Ensimmäistä kuvaa en muokannut lainkaan, ettei sävy varmastikaan vääristy. Tosin saattaa tuo ah niin ihanan kellertävä vessavalokin sitä vääristää. 
Excuse moi sanoi pakastepussi kun kuvaan tunki. Asianmukainen kameran suojapussi ja silleen. Tosin minullahan on kuulemma joka asia pakattu laukussa eri pussiin :D. Meikitkin asuvat minigrip-pussissa sillä välin kun oikea meikkipussi hengailee kotona.
Omistankin ehkä maailman pienimmän meikkikokoelman. Tuntuu vaan niin turhalta kerätä niitä hirveästi, kun käytän kuitenkin aina niitä samoja. Mustien ja valkoisten meikkien lisäksi olen tähän asti omistanut vain pinkin luomivärin, joten olikin aika nyt saada hieman lisää väriä elämään. Nyt kaipaan lilaa luomiväriäkin ja totesinkin pikaisella tutkimisella, että Viva la Divalla olisi samaa sävyä. Harmi vaan, ettei sitä kaupassa näkynyt.
 


Tasokas asukuva, mutta siinä näkyy rakastamani hame josta jo joskus aikaisemmin taisin selittää. Se on siis tuollaista mustavalkoista pitsimäistä kangasta. Jää mukavasti johonkin puoleen reiteen, että pituuskin on sopiva. En ole roiskeläppien ystävä.

 
♃♄Loppuun vielä korvakarkkia parhaasta päästä. Joku kaunis päivä Scarlattin 555 sonaattia vielä ovat levyhyllyssäni Scott Rossin soittamina. Nyt ne ovat vain koneella, mutta parempi sekin kuin ei mitään, koska niitä on aina yhtä nautinto kuunnella. Tekisi mieli joskus kuunnella kaikki putkeen, mutta kun kesto on aika pitkä.

1 kommentti:

  1. Great lips colour!
    I love it.
    Visit my blog

    http://lornea.blogspot.com.es/

    VastaaPoista