perjantai 23. marraskuuta 2012

I walk across the dead train yard


Kuvan tarjosi google

Kävin toissapäivänä katsomassa Machinae Supremacyn keikan, koska veljeni kyseisen huvin tarjosi. Kyllä tuosta voisi itsekin maksaa, mutta en valita, jos joku muu hoitaa sen puolestani. Näin kyseisen bändin toista kertaa (jos sitä ei lasketa, että näin bändin kerran Stockmannin parkkihallissa :D) ja toimii kyllä hyvin livenä. En ole mikääm MaSun überfani, mutta aina välillä tulee kuunneltua ja bändiltä löytyy ihan mukavia biisejä. Vanhemmasta tuotannosta pidän itse enemmän. Siitä, jota ei tietenkään keikoilla kuule...
Ennen keikkaa kävin hetken aikaa hengailemassa veljeni luona. Tarkemmin sanottuna pelaamassa Gran Turismo 5:ta ja juomassa viskiä. Alkoholi tietenkin vasta ajamisen jälkeen, koska eihän sitä voi lähteä rattiin nauttineena! Valitettavan vähän tuli pelattua, mutta piti osata lopettaa silloin, kun oli huipulla. Tosin olisin kuitenkin pian jumittunut vain Skyline GT-R:ään ja ajanut sillä kaikki kisat. Joku kaunis päivä omassa tallissani seisoo valkoinen Skyline ja olen onnellinen. Siis sitten, kun omistan edes mitään tallia, saatika ajokortin. Pitäisi sitä paitsi ruveta miljonääriksi, että saisi ostettua kaikki haluamansa autot.


Mutta takaisin musiikkiin. Tein jälleen saman huomion kuin muutkin ovat tehneet, eli että naisia ei keikalla juurikaan ollut. En sitten tiedä, mistä se johtuu, sillä luulisi, että MaSun musiikki kelpaa naisillekin. Sama juttu oli edelliselläkin kerralla. Ehkä naiset eivät sitten vaan jaksa käydä keikoilla tai jotain, mikä kuulostaa kyllä omituiselta vaihtoehdolta. En tosin jaksa päätäni asialla sen enempää vaivata, kunhan itse voin nauttia hyvästä musiikista.
Jälleen kerran kamera jotenkin kummallisesti jäi kotiin, joten kuvia ei ole tännekään laitettavaksi. Jostain syystä olen ihan älyttömän huono ottamaan kamertaa mukaan keikoille. IAMX on varmaan joku ainoa johon sain otettua kameran mukaan. Kuvat olisivat kivoja muistoja, mutta toisaalta on kiva vain fiilistellä eikä olla koko ajan kamera ojossa. Äkkiä käy niin, että musiikki menee vähän ohi kun keskittyy vaan metsästämään jotain mestariotosta.
Paikalla oli myös lämppäribändi Turusta, mutta nimeä en tiedä, koska en yksinkertaisesti saanut siitä selvää, eikä ole kiinnostanut jälkikäteen selvittää. Jees bändi, mutta en sen enempää kiinnostunut. Eri bändi siis kyseessä kuin tuossa lipussa, koska oikea lämppäribändi peruutti sairastapauksen vuoksi.

 

Lipun lisäksi sain veljeltäni myös ylimääräisen lahjan, joka oli todella mieleinen yllätys. Toisin sanottuna Sadamoton mangaversio Neon Genesis Evangelionista. Tarkkaan ottaen osa siitä, nimittäin kolme ensimmäistä kirjaa yksissä kansissa värikuvilla maustettuna.
En ole mikään anime/manga -fani, mutta muutamat ovat paljonkin mieleen ja nekin aiheen/tarinan takia, eivät siksi, että sattuvat olemaan japanilaisia. NGE on sellainen, jota voin sanoa fanittavani. Tässä kolmatta elokuvaa odotellessa. Toivottavasti se tulisi ensi vuonna R&A-festivaaleille, kun kaksi edellistäkin ovat siellä esityksessä olleet.
Voisin huvikseni joskus tehdä postauksen niistä animeista/mangoista joista tykkään. Saa välillä jonkin asiapostauksenkin eikä vain tällaista turhaa löpinää siitä, mitä olen ja en ole tehnyt.♃♄
 
 
Tänään oli liikkeellä iso tilhiparvi ja sitä piti yrittää kuvata, eikä vähiten siksi, että toivoin bongaavani sieltä taviokuurnan, niitä kun on nyt ollut harvinaisen paljon täällä etelämmässä liikkellä ja nimenomaan paljon tilhien seurassa. Taviokuurna puuttuu bongatut linnut listaltani ja se olisi oikein kiva nähdä.
Ei näkynyt kuvissa taviokuurnaa, mutta ovat tilhetkin kauniita ^____^
 
 
 
Loppuun vielä pari biisiä. Pari eli neljä, koska osaan tehdä valintoja...
 
 
 
 
 
Kohta katsomaan Law&Order: SVU <3. Olen katsonut Kova laki -sarjoja niin sanotusti koko ikäni, eli lapsesta asti ja yhä ne vain ovat siellä suosikkikärjessä. SVU on niistä ehkä se parhain, kaikesta ikävyydestään huolimatta. On myös jotenkin hilpeää, että "Cop killer" Ice-T on päätynyt esittämään virkavallan edustajaa :D

2 kommenttia:

 1. Minä bongasin taviokuurnan viime viikolla matkatessani töihin. Arvaa vain ärsyttikö, kun ei sitä hiton kameraa ollut mukana! :D No, toisaalta, oli harmaa päivä ja niin pimeää ja sateista, että tuskin olisin hyvää kuvaa edes saanut. Mutta silti. No tulipahan sekin lintu nähtyä ensi kertaa elämässäni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnittelut :D. Ehkä vielä onnistuisin itsekin lintusen bongaamaan.
   Jostain syystä se menee aina noin, että ne parhaat kuvauskohteet tulee vastaan juuri silloin kun kameraa ei ole mukana, vaikka yleensä sen pyrkii laukkuun lähtiessä tunkemaan :/

   Poista